RTL Info
Volledig scherm
© RTL Info

Onvergetelijke schoolreis in Aarlen: leerlingen vinden echte schat tijdens bosspel

De leerlingen van een basisschool in Waals-Brabant hebben vorige week een onvergetelijke schoolreis beleefd. Ze ontdekten een echte schat tijdens een bosspel in de buurt van Aarlen, in de provincie Luxemburg. De buit bestond uit gouden kettingen, armbanden, horloges en ringen. De waarde van de schat? Enkele duizenden euro’s, meldt RTL Info. 

4 reacties

 • Ivan Heyninck

  12 maanden geleden
  Zouden ze niet beter lesgeven..ze hebben al 2 jaar achterstand...maar de profiteurs leerkrachten...
 • Killian Dendal

  12 maanden geleden
  Mooi! Dit gaan ze lang herinneren ((:
 • Alain Maes

  12 maanden geleden
  Hopelijk krijgt ze het vindersloon
 • Dorian Goeyens

  12 maanden geleden
  Chapeau, Nikita. Pour une petite fille de 8 ans, tu es déjà très mature :)
 1. GEZOCHT. Politie zoekt vier verdachten na home-invasion bij hoogbejaard koppel: “Dit had heel slecht kunnen aflopen”

  GEZOCHT. Politie zoekt vier verdachten na ho­me-invasion bij hoogbe­jaard koppel: “Dit had heel slecht kunnen aflopen”

  In de nacht van 25 op 26 oktober wordt Zottegem opgeschrikt door een erg brutale home-invasion: Laurent (94) en zijn vrouw Martina (92) worden thuis overvallen en gekneveld terwijl ze liggen te slapen. Hoewel de kranten er de volgende dag vol van staan, is er niet meteen een spoor naar de daders. Dat is er nu wél: de politie verspreidt bewakingsbeelden in de hoop dat u kan helpen.
 2. Minister Dalle (CD&V) deelt tik uit aan N-VA-voorzitter De Wever na heisa rond ‘woke’ foto’s: “Reactie op woke wordt gevaarlijker dan het fenomeen zelf”
  204

  Minister Dalle (CD&V) deelt tik uit aan N-VA-voorzitter De Wever na heisa rond ‘woke’ foto’s: “Reactie op woke wordt gevaarlij­ker dan het fenomeen zelf”

  “Het is niet aan politici om zich te gaan mengen in de inrichting van een theater”, dat schrijft Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) in een opiniestuk over de heisa rond de ‘woke’ portretten in Antwerpen. Dalle geeft ook de burgemeester van Antwerpen Bart De Wever (N-VA) een sneer, die begin deze maand nog een boek over ‘woke’ uitbracht. “Ik wacht nog altijd op het eerste voorbeeld van hoe onze vrijheden worden ingeperkt omdat we iets niet meer ‘mogen’ zeggen.”
 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.