Doorniks burgemeester Paul-Olivier Delannois bracht deze middag een bezoek aan de weide waar de kamelen en de dromedaris nu grazen.
Volledig scherm
Doorniks burgemeester Paul-Olivier Delannois bracht deze middag een bezoek aan de weide waar de kamelen en de dromedaris nu grazen. © Facebook

Ontsnapte kamelen en dromedaris in Doornik horen bij circus net over Franse grens: “Kwaad opzet”

UPDATEEr is kwaad opzet in het spel: de kamelen en dromedaris, die zondagnacht zijn aangetroffen in de straten van het Henegouwse Marquain, een deelgemeente van Doornik, zijn kunnen ontsnappen omdat iemand de weideomheining doorgeknipt heeft. De dieren horen bij het circus Achille Zavatta, dat zijn tenten in Noord-Frankrijk heeft opgeslagen, maar blijven nog even in Doornik, meldt het stadsbestuur.

0 reacties

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Geen prikletsels of vergiftiging gevonden na ‘needle spiking’-incident bij wedstrijd KV Mechelen: “Letsels kunnen ook door insectenbeet komen”
  Mechelen

  Geen priklet­sels of vergifti­ging gevonden na ‘needle spi­king’-incident bij wedstrijd KV Mechelen: “Letsels kunnen ook door insecten­beet komen”

  Het deskundigenonderzoek dat het parket van Antwerpen had ingesteld naar aanleiding van een ‘needle spiking’ incident tijdens de wedstrijd van KV Mechelen tegen Racing Genk heeft geen sporen van effectieve vergiftiging aan het licht gebracht. De aangetroffen priksporen waarvan kort na de wedstrijd sprake, kunnen volgens deskundigen ook een andere oorzaak hebben. Het onderzoek wordt nu verdergezet.