De politie verspreidde op 3 juli het opsporingsbericht van de vermiste Ilyas Kösker (44) en gebruikte deze foto.
Volledig scherm
De politie verspreidde op 3 juli het opsporingsbericht van de vermiste Ilyas Kösker (44) en gebruikte deze foto. © Federale Politie

“Onthoofd en verbrand lichaam is dat van vermiste Luikenaar (44)”

Het onthoofde en verbrande mannenlichaam dat donderdagavond is gevonden in de bossen rond het dorpje Amonines (provincie Luxemburg) is mogelijk geïdentificeerd. Het gaat “zeer waarschijnlijk” om Ilyas Kösker, een 44-jarige Luikenaar die sinds eind juni wordt vermist, zo schrijft de krant La Meuse een woordvoerster van het Luikse parket citerend.

2 reacties

  • Angelo Cabooter

    3 jaar geleden
    Waar is het bewijs dat hij bekend was in een criminele organisatie???? Hij wou enkel zijn auto verkopen. Veel kans dat de zogenaamde koper van een criminele organisatie was, en hem heeft vermoord om de auto te kunnen stelen.
  • Nathalie Lambregt

    3 jaar geleden
    Waarschijnlijk een afrekening binnen het milieu, zegt het artikel..... Pffff wat een stelletjes barbaren zeg. Wat een vreselijke manier om aan je einde te komen. ALS het zo was, wat heeft die mens dan voor vreselijks uitgevreten om zo'n straf te krijgen? Was het dan zo de moeite waard voor de vermoedelijke dader(s) en/of opdrachtgever(s) ???