Ilse Lagaisse aan de ontbijttafel
Volledig scherm
PREMIUM
Ilse Lagaisse aan de ontbijttafel © David Legreve

Ontbijten met HLN-lezer Ilse Lagaisse (42): “Ik ben al zes jaar single maar daar sta ik niet bij stil”

In onze rubriek ‘Ontbijt met lezer’ belden we dit weekend aan bij Ilse Lagaisse (42) uit Muizen. Ze is binnenhuisarchitecte, maar is nu gelukkiger dan ooit als freelance professional buyer.  Ilse is een single met passies, zoals koken.  “Ik ben onlangs in Hof Van Cleve gaan eten en toen heb ik Peter Goossens ook ontmoet. Ik had al vaak gerechten van hem nagemaakt dus ik wilde ook wel eens proeven van het échte werk.”

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Bouchez over behoud van belastingvoordeel voor tweede woning: "Waar moeten mensen hun geld anders opzijzetten?”
  134

  Bouchez over behoud van belasting­voor­deel voor tweede woning: "Waar moeten mensen hun geld anders opzijzet­ten?”

  Premier Alexander De Croo heeft deze week, na ellenlange begrotingsgesprekken, zijn ‘State of the Union’ voorgesteld. De Croo zei taboes te willen doorbreken, maar raakte niet aan het belastingvoordeel voor een tweede of derde woning. Iets waar de MR van voorzitter Georges-Louis Bouchez op hamerde. “Mensen die in België investeren in een tweede of misschien zelfs derde eigendom zijn niet per se rijk”, zei de MR-voorzitter daarover bij de Zevende Dag. “Als mensen geld willen opzijzetten, waar moeten ze dat dan doen?”