Volledig scherm
© Thinkstock

Onschuldige kapper draait op voor naamgenoot in groot drugsdossier

Een volkomen onschuldige 48-jarige kapper is vanmorgen voor de Brusselse correctionele rechtbank moeten verschijnen in een groot drugsdossier. De bende die terecht moest staan, zou volgens het Brusselse parket tussen 1998 en 2008 minstens een tiental grote cannabistransporten hebben uitgevoerd tussen Marokko en België. De kapper had met die hele zaak echter niets te maken en was enkel het slachtoffer van een persoonsverwisseling. Het Brusselse parket vroeg voor hem dan ook de vrijspraak, met het schaamrood op de wangen.

 1. PVDA vraagt N-VA om partijdotaties op Vlaams niveau te verminderen: “Benieuwd of de N-VA hier ook zo enthousiast zal zijn”

  PVDA vraagt N-VA om partijdota­ties op Vlaams niveau te verminde­ren: “Benieuwd of de N-VA hier ook zo enthousi­ast zal zijn”

  Oppositiepartij PVDA dient in het Vlaams Parlement een voorstel in om de partijdotaties te verminderen. De partij baseert zich op een voorstel dat N-VA op federaal niveau heeft ingediend. Daar werd een N-VA-voorstel om de dotaties volgend jaar niet te indexeren weggestemd. "We nodigen N-VA uit om de daad bij het woord te voegen en de partijdotaties te verminderen", zegt fractieleider Jos D'Haese.
 1. Franstalig nieuwsanker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuitzending
  Play

  Franstalig nieuwsan­ker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuit­zen­ding

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt