Online gokken onder valse naam mogelijk op website Nationale Loterij

Wie een beetje handig is kan bij de Nationale Loterij online gokken onder een valse naam. Dat onthult een computerexpert aan VTM Nieuws. Jongeren onder achttien jaar kunnen op die manier het verbod op gokken omzeilen. De Nationale Loterij wilde niet voor de camera reageren.

12 reacties

 • danny meulders

  5 jaar geleden
  de Nationale loterij dient alleen om uw geld op een lucratieve wijze uw geld af te pakken en het doekje voor het bloeden is alles voor het goede doel
 • Jan De Korte

  5 jaar geleden
  Heel simpel. Je neemt stiekem de pas van je ouders. Vult alles in ook de naam van uw ouder en je geeft uw rekeningnummer op voor te ontvangen van de eventuele kleine bedragen. En moet je zelf gaan ontvangen in Brussel, dan denk ik niet dat uw ouders kwaad zullen zijn. En Carl als je zo redeneert dan moet je alles verbieden. Er zijn mensen die verslaafd zijn aan: roken, drinken, chocolade, eten, gamen, tv, sex, ... Daar is ook al veel kapot gemaakt. Ga je dit ook allemaal verbieden?
 • tim moons

  5 jaar geleden
  carl op de beek, wedden dat dat niet lukt...
 • Sam Maertens

  5 jaar geleden
  Het leven op zich is al een gok. Dus, "who cares"? Laat iedereen eens zijn eigen beslissingen nemen maar er dan ook de gevolgen voor dragen, en niet op de kap van een ander.
 • Cooks Roy

  5 jaar geleden
  Je hebt zoveel kans om een serieus bedrag te winnen als dat er morgen een alien aan je deur zou bellen.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Kinderen van minister Van Quickenborne zijn bang na verblijf in safehouse: hoe ga je daar als ouder best mee om?
  PREMIUM

  Kinderen van minister Van Quickenbor­ne zijn bang na verblijf in safehouse: hoe ga je daar als ouder best mee om?

  “We overwegen een kinderpsycholoog in te schakelen. Mijn kinderen zijn bang”, vertelde de vrouw van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) aan onze krant. Hoe ga je als ouder best om met kleintjes die zoiets traumatisch meemaken als een verblijf in een safehouse? Wanneer wordt hun angst problematisch? Expert Guy Bosmans (KU Leuven): “Het is heel mooi wat deze mama doet.”
 3. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).