De auto werd achteraan aangereden door de bestelwagen.
Volledig scherm
De auto werd achteraan aangereden door de bestelwagen. © Peter Vanderveken

Ongeval op E313 eist zware tol: dode, slachtoffer in levensgevaar en drie lichtgewonden. Snelweg uren afgesloten

Door een zwaar verkeersongeval op de E313 in Herentals is de autosnelweg er uren lang volledig afgesloten geweest in de richting van Lummen. Bij het ongeval is één dode gevallen, een ander slachtoffer verkeert in levensgevaar. Dat zegt de federale politie. Er vielen ook nog drie lichtgewonden. 

16 reacties

 • Ed Toer

  5 jaar geleden
  S'morgens zonder fille zonder druk verkeer Iedereen rijdt maar op in zijn eigen moordtuig zonder ergens de vraag te stellen of er nog mensen zijn die ook wegenbelasting betaald om op straat te komen
 • Celor Weityens

  5 jaar geleden
  Glenn heylen, de topsnelheid van zo'n renault trafic ligt rond de 170 ongeladen. 'T zou mij sterk verbazen dat iemand op cruisecontrol aan 170 tegen de toerenbegrenzer over de autosnelweg raast. Een goede 3 minuten heeft ie al een opgeblazen motor.
 • Fred Fourgon

  5 jaar geleden
  Het zal je maar weer overkomen. Op de verkeerde plaats op het verkeerde moment. Oprechte deelneming aan de nabestaanden, familie en vrienden van het slachtoffer.
 • Marc Pensaert

  5 jaar geleden
  De E313 is een dodenweg. Veel te klein voor ee massa verkeer dat deze 2*2 rijstroken tellende autoweg te verwerken krijgt. Dagelijks file vanaf massenhoven tot Antwerpen:22 km file met rechts één trein aan stilstaande vrachtwagens. Bijzonder triestig bericht dat er ook nu ‘s nachts slachtoffers vallen. RIP en mijn medeleven aan de familieleden.
 • glenn heylen

  5 jaar geleden
  Auto rijdt 100km/h en bestelwagen 170km/h op cruisecontrol, iets van die aard waarschijnlijk.rip.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.