Annemie Serlippens
Volledig scherm
Annemie Serlippens © photo_news

Onderzoeksrechter Serlippens trekt zich terug na wrakingsverzoek Van Langenhove

In het gerechtelijk onderzoek rond Schild & Vrienden heeft onderzoeksrechter Annemie Serlippens beslist om zich terug te trekken na het wrakingsverzoek van hoofdverdachte Dries Van Langenhove. Dat bevestigt de ondervoorzitter van de rechtbank van eerste aanleg in Gent.

61 reacties

 • Erwin Lauwens

  3 maanden geleden
  In zulke zaken bestaat onafhankelijkheid gewoon niet. Ofwel ben je voor, ofwel ben je zoals het politiek correct hoort tegen. Ben je voor is je carrière eraan, ben je tegen dan zal dit je vooruit helpen. De enige manier om onpartijdigheid te krijgen hierin is: lotje trekken.
 • guido Bervoets

  3 maanden geleden
  Een beetje vertraging door een juridisch steekspel, meer is er niet aan de hand. De gewone gang van zaken. Maar waar blijft de echte verdediging gezien Van Langenhove beweert totaal onschuldig te zijn? Dan heb je dergelijke truken van de foor niet nodig.
 • Ronny Toch

  3 maanden geleden
  En in DE MORGEN werd hij nog afgemaakt omdat hij haar wraakte, dat was volgens het artikel het bewijs dat hij veel te verbergen had.
 • johan commère

  3 maanden geleden
  Het is al lang niet meer de eerste keer dat die Serlippens haar boekje ver te buiten gaat . Die zou meteen uit haar ambt moeten ontslagen worden ! Haar dus niet promoveren maar echt ontslaan op basis van ernstige beroepsfouten !
 • Patrick De pauw

  3 maanden geleden
  Ik vind dat goed en wie is de onderzoeksrechter voor de zaak van VLD Kauakibi?dat zou een man met ballen moeten zijn en zeker geen vrouw met politieke achtergronden