Renaud Hardy wordt beschuldigd van twee moorden, verkrachtingen met folteringen en twee pogingen tot moord.
Volledig scherm
Renaud Hardy wordt beschuldigd van twee moorden, verkrachtingen met folteringen en twee pogingen tot moord. © Belga

Onderzoeksrechter getuigt: "Ik toonde foto van slachtoffer aan Hardy en hij begon te zingen"

Op het assisenproces van seriedoder Renaud Hardy (55) heeft onderzoeksrechter Philippe Van Linthout deze namiddag getuigd. Volgens de man maakte Hardy ongepaste mopjes tijdens het verhoor. 

11 reacties

 • Francoise Stevens

  4 jaar geleden
  Zo'n onbeschoft, respectloos manneke ! Bwah !
 • Marc Baert

  4 jaar geleden
  Die man is zowiezo nie normaal . Maar niet zo dom als hij zich voordoet. Na al die spot en wat hij heeft uitgespookt Heel boosaardig. Zo iemand verdient effectief levenslang Zonder hoop aub die slachtoffers Hadden zij hoop ???
 • Serge Surmont

  4 jaar geleden
  25 jaar celstraf en na 8 jaar kan ie al aanvragen tot vervoegd vrijkomen. Pas de wet aan en geef levenslag per slachtoffer zonder kans op vervroegd vrijkomen.
 • Dave Laureys

  4 jaar geleden
  Levenslang ,wat ne zot
 • Udo Jansens

  4 jaar geleden
  Dat er zoveel geld vergooid word aan deze nutteloze zaak want alles is bewezen, is typisch Belgisch zeker! Nog typischer zal zijn dat de advocaat van beschuldigde zal aansturen op internering want zijn cliënt heeft ze niet allemaal meer op een rijtje, en gelijk heeft hij wat het laatste betreft althans.Wat voor vragen gaan ze de jury voorstellen?Is beschuldigde schuldig of niet??Arm België!!
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?