Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Onderzoeken op verkoolde lichamen in Blegny bevestigen kindermoord

De biologische onderzoeken die zijn uitgevoerd op de verkoolde lichamen van een man en een meisje, die in februari werden aangetroffen in een auto in Blegny (provincie Luik), bevestigen de hypothese van zelfdoding en kindermoord. Dat heeft het parket van Luik vandaag bevestigd.

1 reactie

 • Vera Andries

  4 weken geleden
  Zo´n sadist verdient het niet "vader" genoemd te worden !
 1. LIVE. Vandenbroucke over discussies op Overlegcomité: “Er moet toch één iemand zijn die het belang van de gezondheidszorg verdedigt?”
  32

  LIVE. Vandenbrou­c­ke over discussies op Overlegco­mité: “Er moet toch één iemand zijn die het belang van de gezond­heids­zorg verdedigt?”

  Het Overlegcomité heeft gisteren beslist over het ‘zomerplan’, het stappenplan met mogelijke versoepelingen voor de komende maanden. De versoepelingen zijn alleen mogelijk als de vaccinatie- en coronacijfers dat toelaten, onderstreept premier Alexander De Croo. Experts vrezen dat te veel maatregelen te snel worden gelost. “We gaan met weinig handrem naar de zomer toe”, waarschuwt infectiologe Erika Vlieghe. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 1. Vrouw valt tot drie keer toe terwijl ze haar hond probeert te bedaren
  Play

  Vrouw valt tot drie keer toe terwijl ze haar hond probeert te bedaren

 2. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen