Getty Images/Cultura RF
Volledig scherm
© Getty Images/Cultura RF

Onderzoek naar omkoping chirurgen

Laten sommige chirurgen zich omkopen door verkopers en fabrikanten van implantaten? Dat onderzoekt het geneesmiddelenagentschap FAGG na getuigenissen daarover in de Implant Files-reeks van De Tijd, Knack en Le Soir, berichten die media vandaag.

5 reacties

 • Roger Geens

  3 jaar geleden
  In Duitsland is dat regelmatig in het nieuws en zijn er ook al veroordelingen uitgesproken voor zulke praktijken, nadat een dokter-specialist via opname van gesprekken tussen dokter en vertegenwoordiger dat had bekend gemaakt .Nadien moest de dokter wel bescherming krijgen .
 • jo vandenberghe

  3 jaar geleden
  In ieder geval die gasten zijn zeker niet vies van een beetje geld,op welke manier dan ook verkregen.
 • Ronny Van Wijngaerden

  3 jaar geleden
  Dat zijn dan top dokters. Als er geld op tafel komt is iedereen hetzelfde.
 • wesley netnem

  3 jaar geleden
  Hebzucht kent Geen Moraal ! De Hebzuchtige Kennen geen Grenzen of schroom ! Heel de Politieke wereld Wordt Door Lobbyisten omgekocht of Beïnvloed om de wetten en regels in hun voordeel te maken ! Democratie Bestaat dus niet en corruptie is alom tegenwoordig !
 • Eddy Jans

  3 jaar geleden
  Na de graaicultuur bij politici nu bij de specialisten. De erelonen van deze groep neemt zulke grote proporties aan dat weldra een hospitalisatieverzekering voor gewone burgers onbetaalbaar wordt.
 1. Nachttrein vanuit Brussel naar Berlijn en Praag opnieuw uitgesteld, wél snelle trein tussen Parijs en Berlijn op komst
  Openbaar vervoer

  Nachttrein vanuit Brussel naar Berlijn en Praag opnieuw uitgesteld, wél snelle trein tussen Parijs en Berlijn op komst

  Er zullen deze zomer nog geen nachttreinen rijden vanuit Brussel, via Amsterdam, naar Berlijn, Dresden en Praag. Een nieuwe richtdatum is er nog niet, zo staat op de website van de Nederlands-Belgische start-up European Sleeper. Dinsdag kondigde daarentegen Deutsche Bahn en zijn Franse tegenhanger SNCF aan een snelle en rechtstreekse treinverbinding tussen de hoofdsteden Berlijn en Parijs te plannen.