Kristof Calvo
Volledig scherm
Kristof Calvo © Photo News

Ondervoorzitter N-VA district Antwerpen wenst met “grapje” Kristof Calvo (Groen) dood

Bart Steyaert, ondervoorzitter voor N-VA in het district Antwerpen, stuurde gisterenmiddag een tweet de wereld in waarin hij Kristof Calvo, dé numero uno op de Antwerpse Kamerlijst voor Groen, dood wenst. Hij schreef bij het bericht dat het om een grap gaat.

81 reacties

 • Maria Vekemans

  4 jaar geleden
  Ook niet erg origineel. Dit heb ik al een paar keer voorbij zien komen op fb telkens gepost door andere personen voor andere politici.
 • Peggie Van Audenhove

  4 jaar geleden
  De schrik om massaal te verliezen dit jaar zit er bij NVA duidelijk goed in, zo erg zelfs dat zij menen zich te moeten verlagen tot dit niveau. Iemand dood wensen dat is wel het laagste en beneden alle peil. Waardig verliezen met opgeheven hoofd lukt hen blijkbaar niet, jammer.
 • Mady Vermeulen

  4 jaar geleden
  Peter Thys,je grapje is mislukt.Tindemans bood ontslag aan op 20 oktober 1978. Mark Eyskens was maar 5 maanden premier toen zijn regering viel op 21 september 1981.Op 21 oktober 1987 viel de regering-Martens.Leterme vormde in maart 2008 een regering.Nog hetzelfde jaar bood hij zijn ontslag aan.Op 22 april 2010 bood Leterme opnieuw zijn ontslag aan.De Croo junior trok er de stekker uit.Verhofstadt vervroegde de verkiezingen om ongeldige verkiezingen te voorkomen.)
 • Baldr VanHoek

  4 jaar geleden
  Ja grapje... morgen staat bart de wever niet meer op... kot zal te klein zijn bij NVA
 • Nico Rooms

  4 jaar geleden
  Ik ben ook geen fan van Calvo, maar iemands dood wensen is wel erg laag bij de grond. Ik zie de humor hier niet van in.