De Antwerpse burgemeester had voor een nieuwjaarsinterview bij Radio 2 zijn mooiste ruitjeshemd aangedaan en droeg daarnaast enkel een onderbroek, die per ongeluk in beeld kwam.
Volledig scherm
De Antwerpse burgemeester had voor een nieuwjaarsinterview bij Radio 2 zijn mooiste ruitjeshemd aangedaan en droeg daarnaast enkel een onderbroek, die per ongeluk in beeld kwam. © Radio 2

Onderbroek Bart De Wever tentoongesteld in museum Amsterdam

Het jaar begon voor Bart De Wever (N-VA) op een gênante manier toen hij per ongeluk in zijn onderbroek in beeld kwam tijdens een online interview op Radio 2. En nu heeft dit ongemakkelijke moment een staart gekregen in een Amsterdams museum, zo weet Het Nieuwsblad. Daar wordt de onderbroek van de Antwerpse burgemeester namelijk getoond in een tentoonstelling over datasporen, de gegevens die we overal digitaal achterlaten.

  1. Waarschuwingsfase van ozon- en hitteplan geactiveerd, later deze week oppassen voor mogelijk fel onweer

    Waarschu­wings­fa­se van ozon- en hitteplan geacti­veerd, later deze week oppassen voor mogelijk fel onweer

    Vandaag krijgen we een afwisseling van zon en wolkenvelden. Wat lokaal gedruppel is niet geheel uitgesloten, maar op de meeste plaatsen blijft het gewoon droog. De maxima schommelen rond 20 graden aan zee en kunnen in het binnenland nog klimmen tot 28 graden, meldt het KMI. Later deze week stijgt het kwik tot boven 30 graden en kunnen we enkele stevige onweersbuien verwachten. Onze weerman David Dehenauw vertelt op de HLN LIVE-set wat we juist kunnen verwachten.