thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Ondanks coronamaatregelen toch nog acute soa’s vastgesteld: “Stel dates uit tot na de crisis”

Datingsites geven aandacht aan de coronacrisis en roepen op tot voorzichtigheid. Gebruikers van Tinder en Grindr volgen de richtlijnen meestal op en komen overeen om pas na de coronacrisis fysiek af te spreken. Toch stelt de polikliniek van het Instituut voor Tropische Geneeskunde vast dat er nog steeds mensen aankloppen met acute seksuele overdraagbare aandoeningen (soa's), meldt Sensoa, het Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid.

0 reacties

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Bevestigd: burgemeesters kunnen coronapas inzetten in hun gemeente, na overleg met gouverneur

  Bevestigd: burgemees­ters kunnen coronapas inzetten in hun gemeente, na overleg met gouverneur

  De burgemeesters hebben wel degelijk het recht om in hun gemeente een Covid Safe Ticket (CST) op te leggen voor bepaalde activiteiten mits overleg met de provinciegouverneur en een goede motivatie. Dat bevestigden Antwerps gouverneur Cathy Berx en Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) zondag in ‘De Zevende Dag’. Vilvoords burgemeester Hans Bonte legt zondagnamiddag al meteen een besluit voor aan Vlaams-Brabants gouverneur Jan Spooren, om het CST op te leggen in fitnesscentra.