De man lag hier op de treinsporen, vlakbij het station Charleroi-West (Marcinelle).
Volledig scherm
De man lag hier op de treinsporen, vlakbij het station Charleroi-West (Marcinelle). © RV

Onbekende man dood aangetroffen op treinsporen in Charleroi

BinnenlandDe politie en het gerecht zijn op zoek naar de identiteit van een vijftiger die dood is aangetroffen in de buurt van Charleroi. Het lichaam van de man werd op 20 juli omstreeks 5.30 uur aangetroffen op de treinsporen van het station “Charleroi-West” in Marcinelle.

2 reacties

 • robert henneman

  2 maanden geleden
  20juli en nu komt dat pas in t nieuws? amaai,das heeeeeel snel! hoop dat de familie gevonden word .RIP.
 • Jan Van Bavel

  2 maanden geleden
  Zorg goed voor die man zoals een nette begrafenis, familie achterhalen, ...
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.