Tom Vandendriessche, Europarlementariër van Vlaams Belang.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Vandendriessche, Europarlementariër van Vlaams Belang. © Photo News

Onbekend in Vlaanderen, bekend op Facebook: wie is Vlaams Belanger Tom Vandendriessche, die meer likes verzamelt dan Rousseau en De Croo?

Tom Vandendriessche heeft meer Facebook-volgers dan Conner Rousseau of Alexander De Croo. Tom wie? De Europarlementariër van Vlaams Belang is bekender op Facebook dan in het publieke debat. De rechterhand van Tom Van Grieken besteedt dan ook een pak geld aan advertenties op het medium, dat hem intussen geblokkeerd heeft na een post die verwees naar een boekverbranding in Nazi-Duitsland. “In de klassieke media zal je mijn standpunten niet te lezen krijgen, daarom zet ik mijn centen in op Facebook.”

38 reacties

 • Marianne Van den Lemmer

  4 weken geleden
  Een Waalse stem moet evenveel waard zijn als een Vlaamse stem! Nu zijn de verkiezingsuitslagen 'positief gediscrimineerd' voor de Walen. Vlamingen zijn alleen maar goed om alle rekeningen te betalen. Kom op voor ons volk Tom!
 • Bart Huysmans

  1 maand geleden
  Zijn geld lijkt mij beter geïnvesteerd dan de 100000 Euro van OVLD om diversiteit op hun lijst te krijgen.
 • Gilbert Vermeersch

  1 maand geleden
  In Zwitserland heeft extreem rechts geregeerd en is nu al een hele tijd op z’n retour omdat men met één thema, nl vreemdelingen haat en racisme opwekken, geen land kan besturen.
 • Hilde Eykens

  1 maand geleden
  Vlaanderen was veel veiliger geweest als er geen cordon was geplaatst rond VB maar de trados zullen het nooit toegeven.
 • Dirk BERX

  1 maand geleden
  Zolang het Vlaams belang en hun volgelingen, de uitspraak "de universele rechten van de mens zijn ondergeschikt aan het principe eigen volk eerst" niet afzweren, zullen zij nooit aanvaardbaar worden voor deelname aan het beleid. Er is echter één zaak die hun achterban vergeten: door die uitspraak zijn hun verkozenen zeker van een riante maandwedde en een pensioen waar elke kiezer zal van duizelen, en dit enkel maar om schunnige taal te verkopen, maar niet om te werken voor de kost.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op