(archieffoto)
Volledig scherm
(archieffoto) © photo_news

Omstanders trachten Antwerpse agenten te schoppen bij arrestatie

Een tiental omstanders heeft gisteravond een interventie van de lokale politie in de Antwerpse districtsgemeente Borgerhout gehinderd, zo meldt Gazet van Antwerpen.

12 reacties

 • jan piedfort

  5 jaar geleden
  aan alle Antwerpenaren die volgende verkiezingen op Samen willen stemmen: Nu is BDW burgemeester en tracht men nog op te treden tegen deze fenomenen, als Samen aan de macht is zal de politie verbod krijgen om nog tussen beide te komen bij zulke feiten en zullen jullie in een gebied wonen waar het recht van de sterkste heerst. Aan jullie de keuze maar denk eerst goed na voor je zal stemmen.
 • Jef Heffens

  5 jaar geleden
  Men moet veel kordater kunnen optreden tegen omstaanders die zich tegen de politie keren. Door de soft benadering van dit ernstig fenomeen laat de overheid de drugsmaffia de controle in hele wijken overnemen. Men heeft te veel schrik dat Groen daar garen zal uit spinnen als er adequaat wordt opgetreden.
 • Mustafa Weinbaum

  5 jaar geleden
  Een "no-go zone" heet dat.
 • kamiel Beke

  5 jaar geleden
  En geen van die schopper aangehouden, ofwel vinden de agenten dit leuk, ofwel zijn ze onbekwaam, of zien ze de start van nieuwe problemen niet ? Wie schopt naar een agent is geen doetje.
 • Jan Van Rompaey

  5 jaar geleden
  Weeral eens Borgerhout. Een schuilnest voor criminelen dat niet wordt uitgeroeid. Waarop wachten ze nog? Op hun stemmen volgende jaar?