Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © PhotoNews

Oeps: “Vlaamse regering kan in 2020 geen belastingen innen”

Het Rekenhof heeft de Vlaamse ontwerpbegroting voor 2020 onder de loep genomen. Grote bezwaren lijkt het Rekenhof niet te hebben, maar de begrotingswaakhond plaatst in zijn rapport, dat Belga kon inkijken, wel een reeks kanttekeningen. Ook een technisch foutje valt op: doordat in de begroting ergens “2019" staat in plaats van “2020", zou de Vlaamse regering volgend jaar geen belastingen kunnen innen.

50 reacties

 • Yrim Lapere

  4 jaar geleden
  Laten we allen hopen dat de belastingen voor 1 jaar wegblijft, maar als je onze politici kent weet men dat die er wel nog iets op zullen vinden om toch te kunnen innen.
 • Lea Hendrikx

  4 jaar geleden
  Wat we zelf doen, doen we beter. Toch?
 • Gerd Van nieuwenhove

  4 jaar geleden
  Nva vult dat gat wel met een camion nep geld ....’. En de stoere vendelzwaaiers vinden dit leuk ! De kracht van verandering ?
 • joachim albert

  4 jaar geleden
  Vlaanderen heeft het begrepen, schulden maken, begroting niet in orde, dan kan Wallonië niet meer rekenen op hulp. Als Wallonië daarna echt diep in de schulden zit, geld nodig heeft, dan gaat Vlaanderen eisen stellen alvorens te helpen. Goed gezien maar wel op kosten van de burgers.
 • danny janssens

  4 jaar geleden
  Is er nu eigenlijk 1 politiek feit in de geschiedenis van Belgie dat we kunnen typeren als een verdienste van een Vlaamsgezinde partij?