REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Nutella Pannenkoekentruck komt naar Brussel voor gratis proeverij

BinnenlandFantastisch nieuws voor liefhebbers van pannenkoeken met chocolade. Ter gelegenheid van Lichtmis komt de Nutella Pannenkoekentruck zaterdag naar Brussel voor een gratis proeverij.

7 reacties

 • Vital Verstraten

  4 jaar geleden
  In een hele pot van 400 gram zit 227,2 gram suiker, en palmolie. Lekker gezond ??????
 • Valère Rads

  4 jaar geleden
  Een pannenkoek is niet gebaat met chocopasta. De finesse van de koek komt beter tot zijn recht met een confituur of een bruine suiker. Mijn gedacht!
 • joseph verbeke

  4 jaar geleden
  Ze komen hier nu( en later in Nederland) reclame maken want de prijs van verschillende producten o.a Nutella slaan met 10% op in Frankrijk.
 • joseph verbeke

  4 jaar geleden
  Ze komen hier nu( en later in Nederland) reclame maken want de prijs van verschillende producten o.a Nutella slaan met 10% op in Frankrijk.
 • Bernard Kerkhof

  4 jaar geleden
  Ik koop nooit wat met palmolie. Altijd eerst naar het etiket kijken.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.