REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Nutella Pannenkoekentruck komt naar Brussel voor gratis proeverij

BinnenlandFantastisch nieuws voor liefhebbers van pannenkoeken met chocolade. Ter gelegenheid van Lichtmis komt de Nutella Pannenkoekentruck zaterdag naar Brussel voor een gratis proeverij.

7 reacties

 • Vital Verstraten

  2 jaar geleden
  In een hele pot van 400 gram zit 227,2 gram suiker, en palmolie. Lekker gezond ??????
 • V. Rads

  2 jaar geleden
  Een pannenkoek is niet gebaat met chocopasta. De finesse van de koek komt beter tot zijn recht met een confituur of een bruine suiker. Mijn gedacht!
 • joseph verbeke

  2 jaar geleden
  Ze komen hier nu( en later in Nederland) reclame maken want de prijs van verschillende producten o.a Nutella slaan met 10% op in Frankrijk.
 • joseph verbeke

  2 jaar geleden
  Ze komen hier nu( en later in Nederland) reclame maken want de prijs van verschillende producten o.a Nutella slaan met 10% op in Frankrijk.
 • Bernard Kerkhof

  2 jaar geleden
  Ik koop nooit wat met palmolie. Altijd eerst naar het etiket kijken.
 1. Professor Devroey pleit voor meer testcapaciteit: “Mensen gaan anders niet op reis kunnen vertrekken”
  Play

  Professor Devroey pleit voor vernieuwde teststrate­gie: “Mensen gaan anders niet op reis kunnen vertrekken”

  Nu er meer mensen op vakantie vertrekken, wordt het ook drukker in de testcentra. En daar maakt professor Huisartsengeneeskunde Dirk Devroey (VUB) zich zorgen over: “Als we iedereen die op vakantie gaat, moeten testen bij vertrek en terugkomst, dan zitten we met een groot capaciteitstekort. We weten niet waar we nog artsen en verpleegkundigen moeten halen om nog meer te testen.” Als de testcapaciteit niet wordt opgeschaald, vreest Devroey langere wachttijden: “Mensen gaan ongeduldig worden en misschien niet op reis kunnen vertrekken”
 2. De 5 belangrijkste zaken die je van assisenproces rond moord op Sofie Muylle moet weten
  Play

  De 5 belangrijk­ste zaken die je van assisenpro­ces rond moord op Sofie Muylle moet weten

  Het proces rond de moord op Sofie Muylle (27) start maandag in het Brugse assisenhof. De beschuldigde Alexandru Caliniuc (27) staat terecht voor de verkrachting, foltering en het ombrengen van de vrouw uit Roeselare in januari 2017 op het strand van Knokke-Heist. De Roemeen riskeert levenslang, maar zijn advocaten willen hem vrijgesproken zien voor moord. Dit is wat je moet weten over de zaak.
 1. Rousseau wil strenger testbeleid voor jeugdkam­pen, trouwfees­ten en festivals: "Anders zullen we allemaal rap terug binnen zitten”
  63

  Rousseau wil strenger testbeleid voor jeugdkam­pen, trouwfees­ten en festivals: "Anders zullen we allemaal rap terug binnen zitten”

  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau pleit ervoor deelnemers aan jeugdkampen verplicht te laten testen op het coronavirus. Zo’n test is een aanbeveling, maar dat gaat volgens Rousseau niet ver genoeg. Ook voor bijvoorbeeld trouwfeesten en festivals ziet de Vooruit-voorzitter heil in tests om op een veilige manier meer mogelijk te maken, zo verklaarde hij zondag in De Zevende Dag op Eén.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar