REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Nutella gaat potten verkleinen maar behoudt zelfde prijs

Vanaf deze maand gaat Ferrero de klassieke potten Nutella uit de rekken halen en vervangen door een kleinere variant. De prijs daarbij blijft wel behouden. Door die prijsstijging wil het bedrijf uit de productiekosten komen, dat schrijft VRT NWS.

153 reacties

 • Bert Zonneveld

  5 maanden geleden
  Ik kocht het toch al niet. Het huismerk van de grote supermarkten is ook prima en veel goedkoper. Rara hoe kan dat? Kopen ze misschien beter in dan Ferrero?
 • Gaston Foubert

  5 maanden geleden
  En die potten kan je nu al maar half legen door die vorm. Boerinneke is veel lekkerder (de beste) en je kan tot de laatste gram eten.
 • Roel HENDRICKX

  5 maanden geleden
  Dan zal ik bij het huishoudmerk van colruyt MOETEN blijven.
 • Frank Bauwens

  5 maanden geleden
  Gebeurt in Nederland al jaaaren
 • wina meurrens

  5 maanden geleden
  een oplossing , geen nutella meer , er is andere en misschien betere .
 1. Procentueel meer Vlamingen deels gevaccineerd dan Amerikanen
  3

  Procentu­eel meer Vlamingen deels gevacci­neerd dan Amerikanen

  Er zijn voor het eerst sinds de start van de vaccinatiecampagne tegen Covid-19 procentueel gezien meer Vlamingen gevaccineerd dan inwoners van de Verenigde Staten: 53,6 procent van de Vlamingen kreeg al minstens een eerste prik, tegenover 52,7 procent van de Amerikanen. Ook de komende week blijft het tempo in Vlaanderen hoog, waardoor de voorsprong nog zal vergroten. In de VS zijn wel nog altijd veel meer inwoners volledig ingeënt: 44,1 procent tegenover 29,9 procent bij ons.