De verpleegkundigen van AZ Delta moeten 15 opdrachten volbrengen voor hun teambuilding. Een daarvan: komen werken in kerstoutfit.
Volledig scherm
PREMIUM
De verpleegkundigen van AZ Delta moeten 15 opdrachten volbrengen voor hun teambuilding. Een daarvan: komen werken in kerstoutfit. © RV

Nu teambuilding niet meer kan, de coronaproof versie: “Dit brengt een nieuwe vibe op de werkvloer”

Nieuw op de virtuele werkvloer: de coronaproof teambuilding. Want Covid-19 mag het jaarlijkse bedrijfsfeest, de teambuilding of de kerstdrink dan wel in het water hebben doen vallen, bedrijven zijn niet van plan om die informele momenten helemaal van de agenda te schrappen. “We missen collega’s, we willen weten hoe het écht met de persoon achter het e-mailadres gaat”, klinkt het.

 1. Gestolen wagen van brandweerman teruggevonden in Zelzate: “Dankzij het massale delen op sociale media”
  Zelzate

  Gestolen wagen van brandweer­man teruggevon­den in Zelzate: “Dankzij het massale delen op sociale media”

  Enrico Danneels, aan het werk als vrijwilliger bij de brandweer van Zelzate, was in de nacht van vrijdag op zaterdag onderweg naar een brandend voertuig in Moerbeke. Terwijl hij anderen aan het helpen was, werd zijn splinternieuwe wagen gestolen in de Burgemeester Jos Chalmetlaan. Het nieuws werd massaal gedeeld op sociale media, met resultaat. De wagen werd zaterdagavond al teruggevonden in Zelzate.
 2. Twee mucomedicijnen voortaan terugbetaald: “impact op levensverwachting en -kwaliteit zeer groot”

  Twee mucomedi­cij­nen voortaan terugbe­taald: “impact op levensver­wach­ting en -kwaliteit zeer groot”

  De Mucovereniging reageert uiterst tevreden op het nieuws dat twee dure behandelingen tegen mucoviscidose voortaan terugbetaald worden. "De impact op de levenskwaliteit en de levensverwachting is zeer groot", zegt algemeen directeur Stefan Joris zaterdag. Hij verwacht dat de aandoening zo meer en meer zal evolueren naar een chronische ziekte, in plaats van een zeldzame ziekte.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo