Benoit De Freine
Volledig scherm
© Benoit De Freine

Nu ook Pfizer- en AstraZenecaleveringen naar beneden bijgesteld, Agentschap Zorg en Gezondheid haalt planningstool offline

Het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid heeft zijn eigen planningstool om te berekenen wanneer je ongeveer je coronavaccin zou krijgen, offline gehaald. Reden is de toenemende onzekerheid rond toekomstige leveringen van nieuwe dosissen, waar nu zelfs het ‘trouwe werkpaard' Pfizer niet aan blijkt te ontsnappen. Ook over AstraZeneca heerst er veel bezorgdheid.

  1. Koen Symons (49) overleed op gezinsvakantie na een valpartij met de fiets in Mulhouse: “Hij was goed in alles, had een gierende schaterlach en een hart van goud”
    PREMIUM
    Kapelle-op-den-Bos, londerzeel

    Koen Symons (49) overleed op gezinsva­kan­tie na een valpartij met de fiets in Mulhouse: “Hij was goed in alles, had een gierende schater­lach en een hart van goud”

    Vrienden en collega’s rouwen om de dood van Koen Symons. Koen was met zijn familie op vakantie toen hij ten val kwam met de fiets. Hij overleed ter plekke. Hij laat een vrouw en twee dochters achter. Inwoners uit Kapelle-op-den-Bos en Londerzeel, waar hij voetbalde en werd geboren, zijn ontzet.