Ze heeft lang afgewacht, maar nu lanceert ook Pascale Naessens haar eigen foodbox: "Voor ik een eigen foodbox zou lanceren, wilde ik 100% zeker zijn dat het eindresultaat volledig aan mijn eigen verwachtingen zou beantwoorden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Ze heeft lang afgewacht, maar nu lanceert ook Pascale Naessens haar eigen foodbox: "Voor ik een eigen foodbox zou lanceren, wilde ik 100% zeker zijn dat het eindresultaat volledig aan mijn eigen verwachtingen zou beantwoorden.” © .

Nu ook Pascale Naessens én Weight Watchers in een foodbox: hoeveel kosten ze? En wat is het verschil met de andere boxen?

De keuzestress voor liefhebbers van foodboxen wordt stilaan ondraaglijk. Met Pascale Naessens en Weight Watchers lanceren nòg twee culinaire ‘topmerken’ hun eigen box, nadat eerder ook al de plannen voor een ‘Dagelijkse Kost’-box van Jeroen Meus bekend raakte. Het succes van voedsel-in-een-doosje lijkt niet meer te stoppen. Wij zetten de nieuwkomers op een rijtje. Hoe verschillen ze van de andere boxen? Hoeveel kosten ze? En welke gerechten zitten erin? Een overzicht.

17 reacties

 • WALTER AERTS

  1 maand geleden
  Eerst verkoopt zij haar kookboeken om ons te leren koken(dat denkt ze toch) en nu kookt zij zelf en probeert zij die brol aan ons te verkopen,en pauleke zit de winst te tellen.
 • Lieve Vandamme

  1 maand geleden
  Zijn àl die "gezonde" eetboxen niet in de eerste plaats "geldbejag"???
 • Denise Vandendyck

  1 maand geleden
  Niet te geloven dat men zo boxen koopt veel te weinig. En veel te duur. Koop alles vers, en gezond koken is niet moeilijk. Zo ontspanend koken met gezond verstand.
 • Evi Scheerlinck

  1 maand geleden
  Kan iedereen plots niet meer koken of wat?? Als je een beetje telt als je gaat boodschappen doen, heb je voor weinig geld ook een gezond gerecht voor je neus staan. Ipv, die dure boxen.
 • christianne bruyland

  1 maand geleden
  Gisteren eens binnen gegaan in winkel v klaargemaakte opwarm maaltijden, 15€ gemiddeld, daar kan je hoogstens 6 X je vork mee vullen en dan is het doosje leeg. Sorry, daarmee is mijn honger niet gestild. Ik kwam met lege tas buiten, maar blij dat ik weet hoeveel ik dagelijks bespaar door zelf te koken en belangrijk zonder plastiek wegwerpmateriaal!
 1. Hoe gezond zijn de foodboxen van HelloFresh, Foodbag en co? Diëtiste beoordeelt 5 gerechten: "Kan het begin zijn van een goede gewoonte”
  PREMIUM

  Hoe gezond zijn de foodboxen van HelloFresh, Foodbag en co? Diëtiste beoordeelt 5 gerechten: "Kan het begin zijn van een goede gewoonte”

  Is een foodbox hét ideale hulpmiddel om evenwichtiger en meer gebalanceerd te eten in 2021? Je hoeft alvast geen recepten meer uit te pluizen of boodschappen te doen. Maar zijn ze ook écht gezond? Diëtiste Sanne Mouha neemt vijf foodboxgerechten van enkele bekende aanbieders als Hello Fresh en Ekomenu onder de loep en wij testen of ze lekker én makkelijk te bereiden te zijn. “ Een box moet je wel minder stress geven, niet meer.”
 2. Vaccinatietempo deze en volgende week in tijdelijke dip: slechts iets meer dan 200.000 spuitjes per week
  79

  Vaccinatie­tem­po deze en volgende week in tijdelijke dip: slechts iets meer dan 200.000 spuitjes per week

  Het vaccinatietempo in Vlaanderen en de andere regio’s gaat deze en volgende week iets lager, na de "paasversnelling" van de voorbije weken. Tegelijk zou over enkele dagen wel al zeven op de tien 65-plussers ingeënt moeten zijn. Het Overlegcomité had onder meer die drempel naar voren geschoven als voorwaarde om het buitenplan te activeren. Daarnaast krijgen ook de eerste mensen onder de 65 met onderliggende aandoeningen een eerste dosis.
 1. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den

 2. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League