Ze heeft lang afgewacht, maar nu lanceert ook Pascale Naessens haar eigen foodbox: "Voor ik een eigen foodbox zou lanceren, wilde ik 100% zeker zijn dat het eindresultaat volledig aan mijn eigen verwachtingen zou beantwoorden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Ze heeft lang afgewacht, maar nu lanceert ook Pascale Naessens haar eigen foodbox: "Voor ik een eigen foodbox zou lanceren, wilde ik 100% zeker zijn dat het eindresultaat volledig aan mijn eigen verwachtingen zou beantwoorden.” © .

Nu ook Pascale Naessens én Weight Watchers in een foodbox: hoeveel kosten ze? En wat is het verschil met de andere boxen?

De keuzestress voor liefhebbers van foodboxen wordt stilaan ondraaglijk. Met Pascale Naessens en Weight Watchers lanceren nòg twee culinaire ‘topmerken’ hun eigen box, nadat eerder ook al de plannen voor een ‘Dagelijkse Kost’-box van Jeroen Meus bekend raakte. Het succes van voedsel-in-een-doosje lijkt niet meer te stoppen. Wij zetten de nieuwkomers op een rijtje. Hoe verschillen ze van de andere boxen? Hoeveel kosten ze? En welke gerechten zitten erin? Een overzicht.

17 reacties

 • walter aerts

  2 jaar geleden
  Eerst verkoopt zij haar kookboeken om ons te leren koken(dat denkt ze toch) en nu kookt zij zelf en probeert zij die brol aan ons te verkopen,en pauleke zit de winst te tellen.
 • Lieve Vandamme

  2 jaar geleden
  Zijn àl die "gezonde" eetboxen niet in de eerste plaats "geldbejag"???
 • denise vandendyck

  2 jaar geleden
  Niet te geloven dat men zo boxen koopt veel te weinig. En veel te duur. Koop alles vers, en gezond koken is niet moeilijk. Zo ontspanend koken met gezond verstand.
 • Evi Scheerlinck

  2 jaar geleden
  Kan iedereen plots niet meer koken of wat?? Als je een beetje telt als je gaat boodschappen doen, heb je voor weinig geld ook een gezond gerecht voor je neus staan. Ipv, die dure boxen.
 • christianne bruyland

  2 jaar geleden
  Gisteren eens binnen gegaan in winkel v klaargemaakte opwarm maaltijden, 15€ gemiddeld, daar kan je hoogstens 6 X je vork mee vullen en dan is het doosje leeg. Sorry, daarmee is mijn honger niet gestild. Ik kwam met lege tas buiten, maar blij dat ik weet hoeveel ik dagelijks bespaar door zelf te koken en belangrijk zonder plastiek wegwerpmateriaal!