Dreamstime
Volledig scherm
© Dreamstime

Nu loopt je digitale wekker per ongeluk weer vóór

Spring morgenochtend niet al te snel uit bed als je wekker gaat. Want wie vorige maand zijn digitale alarmklok goed heeft gezet omdat deze vanaf half januari precies vijf minuten achterliep, heeft er nu één op zijn of haar nachtkastje staan die voorloopt. Europese netbeheerders hebben er de afgelopen weken namelijk voor gezorgd dat de klokken hun achterstand langzaamaan inliepen.

31 reacties

 • Ronny Van Looy

  4 jaar geleden
  Geen last van mijn digitale klokradio loopt nog steeds perfect en als die toch achter of voor zouden lopen dan heb ik nog steeds mijn 2 katten en wees gerust die beestjes weten hoe laat het is, miauw!!!!!!
 • Eddy Breuker

  4 jaar geleden
  ...afgesproken om de Hertz afgelopen weken iets hoger te laten zijn dan 50. Zeggen we dat zo?
 • Gerard Braeckmans

  4 jaar geleden
  Mijn wekker loopt juist! Zou hij kapot zijn?
 • Hilde Leysen

  4 jaar geleden
  Wat een dwaas verhaal... eentje voor 1 april...
 • Marcus Camps

  4 jaar geleden
  Wat een zever. Wat heeft in godsnaam de hoeveelheid stroom of wie hem levert te maken met de frequentie ? Slechte regelingen, dat is iets anders ...
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.