(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © BELGA

Nu “10 coronabesmettingen” bij AB InBev in Jupille: personeel staakt voort, ook acties in Jumet en Anderlecht

De staking die donderdag was uitgebroken aan de brouwerij van AB InBev in Jupille (Luik), gaat ook vandaag voort. Er zouden intussen tien coronabesmettingen zijn vastgesteld, zeggen de vakbonden. Ze maken ook gewag van intimidatie. Ook in de vestigingen in Jumet, nabij Charleroi, en in de Brusselse gemeente Anderlecht hebben werknemers het werk neergelegd.

2 reacties

 • Farid Azuzzi

  1 jaar geleden
  Wanneer ze het werk neerleggen zal er wel een goede reden voor zijn .
 • paola nerozzi

  1 jaar geleden
  Als ze genezen zijn mogen ze verder werken en als vakbond moet ge hun steunen ook de anderen maar ook degene die het virus hebben gehad punt ze zijn niet melaats ofzo dus iedereen heeft rechten
 1. Korpschef Oostende hekelt rol sociale media nadat meisje (14) klap krijgt van agent: “Identiteit inspecteur én minderjarige gewoon te grabbel gegooid”
  Oostende

  Korpschef Oostende hekelt rol sociale media nadat meisje (14) klap krijgt van agent: “Identiteit inspecteur én minderjari­ge gewoon te grabbel gegooid”

  Het voorval waarbij een 14-jarig meisje hardhandig gearresteerd wordt in Oostende kwam maandagavond ter sprake op de gemeenteraad. Mohsin Abbas (Vooruit) stelde enkele vragen over het voorval. Korpschef Philip Caestecker herhaalde dat er een onderzoek gevoerd wordt naar de omstandigheden, maar hij hekelde ook de rol van sociale media. “Het lukraak uitsturen van video’s berokkent alle partijen schade.”