(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © BELGA

Nu “10 coronabesmettingen” bij AB InBev in Jupille: personeel staakt voort, ook acties in Jumet en Anderlecht

De staking die donderdag was uitgebroken aan de brouwerij van AB InBev in Jupille (Luik), gaat ook vandaag voort. Er zouden intussen tien coronabesmettingen zijn vastgesteld, zeggen de vakbonden. Ze maken ook gewag van intimidatie. Ook in de vestigingen in Jumet, nabij Charleroi, en in de Brusselse gemeente Anderlecht hebben werknemers het werk neergelegd.

2 reacties

 • Farid Azuzzi

  1 jaar geleden
  Wanneer ze het werk neerleggen zal er wel een goede reden voor zijn .
 • paola nerozzi

  1 jaar geleden
  Als ze genezen zijn mogen ze verder werken en als vakbond moet ge hun steunen ook de anderen maar ook degene die het virus hebben gehad punt ze zijn niet melaats ofzo dus iedereen heeft rechten
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.