Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Shutterstock

Notarissen lanceren IZIMI: gratis digitale kluis voor elke burger

Het notariaat lanceert een gratis digitale kluis waarin elke burger persoonlijke, gevoelige en belangrijke documenten kan opbergen. " IZIMI maakt het ook mogelijk om deze persoonlijke data op een extra veilige manier te delen met anderen zoals de partner, de kinderen of een notaris naar keuze", zegt de Federatie van het Notariaat (Fednot) zaterdagochtend in een persbericht. Het platform wordt gelanceerd door het notariaat en beheerd door de overkoepelende federatie.

2 reacties

 • Rody Franks

  2 maanden geleden
  200 MB... wow !!!
 • Marc Van der Vloedt

  2 maanden geleden
  Met de blockchain technologie zou uiteraard alles geweten zijn wat echt iemand toebehoorde, wat hij echt opbouwde (niet met valse opgezette vennootschappen/belastingontduiking en belastingontwijking) en wat hij echt bezat. maar dan zou een bepaalde kaste, vals of echt sturend(e papierwinkel) wel moeten uitkijken naar een niet erf opvolgbaan.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. LIVE. Vlaanderen krijgt volgende week 42 procent minder Pfizer-vaccins - Nederland kondigt avondklok aan tussen 20.30 en 4.30 uur
  Play

  LIVE. Vlaanderen krijgt volgende week 42 procent minder Pfi­zer-vac­cins - Nederland kondigt avondklok aan tussen 20.30 en 4.30 uur

  Pfizer kan geen zekerheid bieden voor het aanleveren van de nodige vaccins in de komende weken. De vaccinaties van personeel van Vlaamse ziekenhuizen worden voorlopig uitgesteld door de overheid. De vaccinproducent zegt te begrijpen dat iedereen zo snel mogelijk gevaccineerd wil worden, “maar dit zijn uitzonderlijke tijden”. Intussen worden steeds meer besmettingen met de Britse variant vastgesteld in België. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 1. Eerste Belgische River Skimmer zuigt afval uit 500 liter water per minuut
  Play
  milieu

  Eerste Belgische River Skimmer zuigt afval uit 500 liter water per minuut

 2. Gevecht tussen tijgerzussen levert spectaculaire beelden op
  Play

  Gevecht tussen tijgerzus­sen levert spectacu­lai­re beelden op