Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Getty Images

Nostalgische bui? Deel jouw laatste ‘onbezorgde’ foto van voor de lockdown

Al negen weken blijven we in ons kot, en dat begint bij velen tegen te steken. Aftellen naar de dag dat alles opnieuw normaal wordt lijkt nog even moeilijk, dus kijken we met z’n allen vol heimwee terug naar de onbezorgde tijd van voor de coronamaatregelen. Op sociale media delen heel wat mensen hun laatste normale foto met de hashtag ‘#lastnormalphoto’. 

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”