Formateur en N-VA-voorzitter Bart De Wever sprak de voorbije dagen al met Open Vld, CD&V, sp.a en Vlaams Belang, maar wanneer de knopen worden doorgehakt, blijft onduidelijk.
Volledig scherm
Formateur en N-VA-voorzitter Bart De Wever sprak de voorbije dagen al met Open Vld, CD&V, sp.a en Vlaams Belang, maar wanneer de knopen worden doorgehakt, blijft onduidelijk. © Photonews, Vlaams Belang

Nog steeds opvallende stilte rond Vlaamse formatie, Vlaams Belang daagt De Wever verder uit op sociale media

Het blijft ook vanmiddag opvallend stil rond de Vlaamse formatiegesprekken. Formateur en N-VA-voorzitter Bart De Wever sprak de voorbije dagen al met Open Vld, CD&V, sp.a en Vlaams Belang, maar wanneer de knopen worden doorgehakt, blijft onduidelijk.

 1. Biostatisticus Molenberghs: “Belgische horeca zou als een van de eersten in Europa kunnen heropenen”
  Play

  Biostatis­ti­cus Molen­berghs: “Belgische horeca zou als een van de eersten in Europa kunnen heropenen”

  De Belgische horeca zou als een van de eersten in Europa kunnen heropenen. Dat zegt biostatisticus Geert Molenberghs bij HLN LIVE. “Onze cijfers evolueren gunstiger dan in buurlanden”, klinkt het. Volgens coronacommissaris Pedro Facon moeten we minstens drie weken in een gunstige zone zitten vooraleer er sprake zou kunnen zijn van een verdere versoepeling van de maatregelen.
 2. Vlaams Belang wil duidelijkheid van De Wever: “Kan niet dat verliezers van de verkiezingen eisen stellen aan winnaar”

  Vlaams Belang wil duidelijk­heid van De Wever: “Kan niet dat verliezers van de verkiezin­gen eisen stellen aan winnaar”

  Vlaams Belang wil duidelijkheid van N-VA-voorzitter Bart De Wever over de Vlaamse formatie. “Of hij kiest voor ons, en echte verandering. Of hij kiest voor de andere partijen, en dan krijgt de kiezer meer van hetzelfde”, zegt VB-voorzitter Tom Van Grieken aan VTM Nieuws. Filip Dewinter van zijn kant vindt dat De Wever “zich niet mag laten chanteren door het olijke duo Beke en Rutten, die de verkiezingen hebben verloren."
 1. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend

 2. Boer wil kudde van waterbassin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"
  Play

  Boer wil kudde van waterbas­sin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"