Nog steeds Lidl-winkels gesloten, vakbonden en directie zitten samen rond hoge werkdruk

Ook vandaag blijven nog winkels van Lidl gesloten, zij het enkel in Wallonië. Het personeel staakt sinds woensdag vanwege de te hoge werkdruk. Vanochtend is er voor het eerst overleg tussen vakbonden en directie. Het personeel wil onder meer een meting van de werkdruk, extra personeel op drukke momenten en betere arbeidsvoorwaarden.

40 reacties

 • Verhoeven Sylvain

  3 maanden geleden
  De ziekte van de 21ste eeuw..Meer,meer..
 • Fons Casteels

  3 maanden geleden
  Ik kom wel eens in een Aldi, en ik kom wel eens in een Lidl. De werklust van het Aldi-personeel is dubbel zo hoog als dat van Lidl. Kan toeval zijn uiteraard, dat ze bij Lidl traag werken als ik er ben, en bij Aldi net andersom.
 • Jozef Van Schuerbeeck

  3 maanden geleden
  Bij LIDL blijven de mensen nog vriendelijk en behulpzaam ondanks het feit dat ze opgejaagd worden. Het gebeurd dat ze nog een volle kar moeten aflaten om 11 uur terwijl er rekken leegstaan. Het is een race die de klok en die mensen die waarschijnlijk ook niet al te best betaald zijn kunnen ook niet toveren. Een beetje meer respect voor hun personeel mag wel.
 • Catherine MISTIAEN

  3 maanden geleden
  Met een vast contract kan je niet weg. Dan moét je wel staken als de situatie te slecht is. Dan is de werkgever de dupe, maar ook de onschuldige klant! Veel beter dan stakingen, zijn contracten van bepaalde duur, met een einddatum en verlengbaar. Dan kan je als werknemer wél weg, als het werk begint deprimerend te worden. En wees gerust, als iedereen content is, zowel WG als WN, dan zal het contract wel verlengd worden. Zowel de WG als de WN moet content zijn, anders klopt het niet.
 • Henri Demeer

  3 maanden geleden
  in onze Lidl zie je ze lopen, gewoon gaan is blijkbaar niet meer toegestaan .Wie wil daar nog voor werken voor een armoeloontje .