Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Photonews

Nog geen energiebeslissingen op Vlaams niveau: dit is waarom

De federale en Vlaamse regering kwamen vandaag nog niet tot beslissingen over steunmaatregelen. Maar verschillende Vlaamse ministers klinken wel hoopvol: tegen eind volgende week moet het mogelijk zijn om met een pakket te komen, met daarin steunmaatregelen voor bedrijven en een rem op de huurprijzen van slecht geïsoleerde woningen en winkels.

45 reacties

 • andre oeyen

  2 maanden geleden
  wat zen de gewone mensen daarmee of gaan de bedrijven hun werkvolk hun rekening betalen doe effe normaal iemand met 1400 brutto pensioen en pakweg 850 huur hoe ga die een energie rekening zoals da nu het geval is gaan betalen moet men mij is komen uitlegen
 • Henri Demeer

  3 maanden geleden
  omdat er eerst nog weken moet geluncht en gedinnerd worden op onze kosten .
 • Liliane Wolf

  3 maanden geleden
  Om dat onze zelfgekozen regering zeker niet in kou zullen zitten in hun dure verwarmende villa's zeker de temperatuur niet op 19 graden gaan zetten ! Het is gemakkelijk als je alle luxe van meerdere eigendommen kan verwarwarmen met ons belastinggeld.
 • Ludo Van Damme

  3 maanden geleden
  Vivaldi handelt, Vlaanderen praat.
 • Paul Verbeeck

  3 maanden geleden
  Politici gaan er vooreerst voor zorgen dat zij geen verlies lijden op hun talrijke inkomens bij bepaalde bedrijven. Indien ze voor dezen onpopulaire beslissingen nemen gaan ze daar snijden in zitjes voor de politici.