knuffel
Volledig scherm
PREMIUM
knuffel © ShutterStock

Nog één knuffelcontact buiten eigen gezin en maximum vier vrienden op bezoek: hoelang kunnen we dat nog aan?

Eén knuffelcontact, noemt minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke het. De komende maand mag elk van ons nog slechts één iemand buiten z’n eigen gezin vastpakken, knuffelen of op minder dan anderhalve meter benaderen. Hoelang houden we dit nog vol? “Veel langer dan we denken”, zegt psycholoog Elke Van Hoof.

24 reacties

 • Jurgen De doncker

  2 jaar geleden
  Stop met idiote regels uit te vinden dan oncontroleerbaar zijn en niet gaan gevolgd worden.het is toch al lang duidelijk we moeten leven met dit virus. Niets aan te doen waarom blijven rekken als 50percent van de bevolking het vaccin zelf niet wil.zijn er wereldwijd meer mensen gestorven door corona dan doe griep ? Er is geen.oversterfte meer dus paniek is zwaar overdreven.
 • guido van der smissen

  2 jaar geleden
  Ik heb mijn eigen regels en die van de regering kunnen de boom in, zolang scholen in Geel zitten in plaats van rood, hou ik het voor bekeken qua regels, regels zijn er voor iedereen als scholen daarbuiten vallen, en bussen, treinen, zwembaden, trams, metro, vergaderingen enz, doe ik gewoon wat mij past,
 • Linda Rollier

  2 jaar geleden
  Wat een gezever toch van veel mensen... Kunnen toch nog wel effe verder hé zeg!? Veel mensen zijn altijd alleen, die sterven er ook niet van hoor...
 • Nancy De Cloedt

  2 jaar geleden
  Gewoon geen knuffels, behalve van uw partner , is da nu zo moeilijk om te verstaan om afstand te houden, 1,50m van iedereen.
 • P Van Haute

  2 jaar geleden
  Wanneer worden nu eindelijk wakker het is 5 na twaalf.