Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Nog 1 nauw contact, horeca vroeger of helemaal sluiten, verplicht telewerk: dit ligt op tafel bij Overlegcomité

UPDATEHet overlegcomité van de verschillende regeringen van ons land komt vandaag om 14 uur bijeen om te vergaderen over de verdere corona-aanpak. Premier Alexander De Croo (Open Vld) benadrukte donderdagnamiddag in de Kamer dat de cijfers voor ons land niet goed zijn. Er komen zo goed als zeker strengere maatregelen. Een overzicht.

 1. INTERVIEW. Marc Van Ranst: “De mensen willen nu maatregelen. Geen zachte heelmeesters”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Marc Van Ranst: “De mensen willen nu maatrege­len. Geen zachte heelmees­ters”

  Hij had er zelf om gevraagd in onze maandagkrant. “Ga eens na hoeveel mensen de maatregelen volgen?” De resultaten van onze Grote Corona Peiling van Het Laatste Nieuws en VTM Nieuws zijn een hart onder de riem van viroloog Marc Van Ranst. “Dit zijn indrukwekkende cijfers. Het draagvlak is groter dan we denken. De Vlamingen willen geen zachte heelmeesters. Ze willen een klap met de grote hamer, zodat de kans groter is dat we er nadien vlugger van af zijn.”
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Waaghalzen glijden van natuurlijke waterglijbaan in het midden van het regenwoud
  Play

  Waaghalzen glijden van natuurlij­ke waterglij­baan in het midden van het regenwoud

 2. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
  Play

  Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?