Tiene Carlier
Volledig scherm
© Tiene Carlier

NMBS lanceert afhaalconcept voor versproducten uit de korte keten

Vanaf deze week kunnen mensen groenten en fruit bestellen via internet en hun producten later afhalen in het station. Dat is een project waar de NMBS mee start. 

16 reacties

 • Erik Moens

  3 maanden geleden
  Beste mr. Joske Vermeulen, nog altijd van de Trammezandlei in Schoten? Daar is anders ook een puike fruit en groentewinkel. Die mens staat daar met kennis van zaken in z'n nering en je kan er met een gerust hart terecht voor een beter alias...
 • Jozef Vermeulen

  3 maanden geleden
  Eén keer per week? Dat zullen verse groenten zijn!
 • Erik Moens

  3 maanden geleden
  Joske Vermeulen, woon jij nog altijd in de Trammezandlei in Schoten? Daar is anders ook een puike kruidenier/fruit en groentewinkel. Die mens staat daar met kennis van zaken in z'n nering en je kan er met een gerust hart terecht voor een grote variëteit lokale productjes onder naar het station te moeten hollen.
 • Emi Hergersberg

  3 maanden geleden
  NMBS is totaal ongebruiksvriendelijk geworden. Zeker voor mensen die niet zo vaak de trein nemen en alvast voor ee ouderen. Wat moeten we daar gaan groenten afhalen in de korte keten wanneer ge als bejaarde niet eens aan een ticket geraakt door de automatisatie ?
 • Désiré Van Nieuwenhuyzen

  3 maanden geleden
  De NMBS kan zich beter beperken tot haar core business. Voedingsproducten horen daar niet bij.
 1. Zijn er fouten gemaakt bij het zware noodweer? Onderzoeksrechter aangesteld voor mogelijke onopzettelijke doodslag

  Zijn er fouten gemaakt bij het zware noodweer? Onderzoeks­rech­ter aangesteld voor mogelijke onopzette­lij­ke doodslag

  Er is een Luikse onderzoeksrechter aangesteld na de overstromingsramp van 14, 15 en 16 juli. In de provincie Luik kwamen daarbij 37 mensen om het leven. De onderzoeksrechter moet op zoek gaan naar eventuele verantwoordelijken, die vervolgd kunnen worden voor onopzettelijke doodslag, bij gebrek aan voorzichtigheid of voorzorg. Dat zegt de procureur des Konings van Luik.