Elke werknemer mag maximaal 35 kredietdagen cumuleren, maar dat zijn er vaak meer.
Volledig scherm
Elke werknemer mag maximaal 35 kredietdagen cumuleren, maar dat zijn er vaak meer. © BELGA

NMBS betaalt voor 3 miljoen euro kredietdagen uit

OPENBAAR VERVOER De NMBS is van plan een deel van de kredietdagen van haar personeel uit te betalen. Dat zou, zo schatten insiders, ongeveer 3,1 miljoen euro kosten, melden De Tijd en L'Echo vandaag.

17 reacties

 • Lex Einhaus

  4 jaar geleden
  Zoals alles. Alles wat je koopt wohet is telkens kleiner of minder voor de zelfde prijs.boerenbedrog!
 • F Peeters

  4 jaar geleden
  Ik Was daar 40 uren per week aanwezig en stond in het 36 uur stelsel. Het laatste dienstjaar bleef ik thuis om gespaarde uren en dagen op te nemen, uitbetalen kon ook maar dan ging de belastingen met een grote slof geld lopen.
 • Paula Schaerlaecken

  4 jaar geleden
  Degene die hier liggen te zeveren op de NMBS medewerkers gelieve zich te wenden om 04h00 op zondagmorgen op perron 1 antw centraal, zal ik het eens uitleggen
 • eric loyens

  4 jaar geleden
  Wat een zever toch bijna iedereen heeft adv dagen dat zijn de dagen die je meer werkt per week van 40 gewerkt naar 38 u arbeidstijddie je later opneemt als die mensen hun dagen niet kunnen opnemen dan werkt er gewoon te weinig volk daar moet je niet lang voor naar school geweest zijn
 • Gilbert Vermeersch

  4 jaar geleden
  Die geldverslindende rode mastodont moet de werkwoorden werken en klantvriendelijkheid weer een plaats geven. Hun specialiteit, staken, mag dan weer voor langere tijd in de diepvries.