Jef van den Bergh (CD&V).
Volledig scherm
Jef van den Bergh (CD&V). © photo_news

NMBS bestelt slecht toegankelijke wagons: "Onbegrijpelijk”

Dat de NMBS opnieuw wagons wil bestellen die niet matchen met de perronhoogtes, waardoor ze slecht toegankelijk zijn voor mensen met een beperkte mobiliteit, kan er bij CD&V-Kamerlid Jef Van den Bergh niet in. "Onbegrijpelijk dat de NMBS ondanks negatieve reacties, nu doodleuk hetzelfde gebrekkig toegankelijke treinmateriaal bestelt."

 1. MR opnieuw op ramkoers met Frank Vandenbroucke: “Hij moet stoppen met het vertrouwen en moreel van de Belgen te ondermijnen”
  114

  MR opnieuw op ramkoers met Frank Vandenbrou­c­ke: “Hij moet stoppen met het vertrouwen en moreel van de Belgen te ondermij­nen”

  Het zit er weer bovenarms op tussen de MR van Georges-Louis Bouchez en minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit), nochtans coalitiepartners in dezelfde federale regering. “De minister van Volksgezondheid moet stoppen met het vertrouwen en moreel van de Belgen te ondermijnen”, vindt Bouchez. “De terrassen gaan op 8 mei open.” Vandenbroucke had gisteren nog eens benadrukt dat dat enkel kan onder twee voorwaarden.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw