Ann Van Camp is een trouwe Ottolenghi-aanhanger. Een greep uit de ingrediënten die ze al in huis haalde: tahini, venkelzaad, oranjebloesemwater, zwarte look, gedroogde hibiscusbloemen, Urfa chilivlokken, berberisbessen, za'atar, Libanese sumac, aleppo chilivlokken en achteraan rechts zwarte gedroogde limoen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ann Van Camp is een trouwe Ottolenghi-aanhanger. Een greep uit de ingrediënten die ze al in huis haalde: tahini, venkelzaad, oranjebloesemwater, zwarte look, gedroogde hibiscusbloemen, Urfa chilivlokken, berberisbessen, za'atar, Libanese sumac, aleppo chilivlokken en achteraan rechts zwarte gedroogde limoen.

Nieuwste boek van cultchef legt lat voor hobbykoks nóg hoger: “Balletjes à la Ottolenghi: 28 ingrediënten, alstublieft”

U dacht dat u helemaal mee was als hobbykok, nu u tahini en za'atar in huis had? Dan zal u toch even moeten gaan zitten voor de nieuwe lijst met 'essentiële producten' van Yotam Ottolenghi - met voorsprong de hipste chef van het moment. In zijn nieuwste kookboek 'Flavour' legt de Israëlisch-Engelse chef de culinaire lat wel heel hoog. Zijn fans zetten alvast de Aleppo-pepers, hibiscusbloemen en Gochujang-chilipasta klaar.