Filip Dewinter wordt als een held onthaald op het overwinningsfeest in Londerzeel. 28 jaar geleden bij de eerste Zwarte Zondag van 24 november 1991, was Dewinter eveneens aan het feest. Zijn Vlaams Blok voerde toen campagne met bokshandschoenen en de term 'Uit zelfverdediging'.
Volledig scherm
Filip Dewinter wordt als een held onthaald op het overwinningsfeest in Londerzeel. 28 jaar geleden bij de eerste Zwarte Zondag van 24 november 1991, was Dewinter eveneens aan het feest. Zijn Vlaams Blok voerde toen campagne met bokshandschoenen en de term 'Uit zelfverdediging'. © belga - photo_news

Nieuwe Zwarte Zondag: zo scoorde Vlaams Belang in het verleden

De eerste voorlopige uitslagen voor de federale en Vlaamse verkiezingen tonen een forse winst voor Vlaams Belang. Als die trend zich verderzet, wordt het opnieuw een Zwarte Zondag, zoals VB-voorzitter Tom Van Grieken voorspeld had. En is de pandoering die de partij in 2014 kreeg, helemaal vergeten.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas