Procureur-generaal van Bergen, Ignacio de la Serna, en procureur-generaal van Luik, Christian de Valkeneer.
Volledig scherm
Procureur-generaal van Bergen, Ignacio de la Serna, en procureur-generaal van Luik, Christian de Valkeneer. © BELGA

Nieuwe vondst in dossier-Bende van Nijvel: "Wapens en munitie gevonden"

Bende van NijvelDe procureur-generaal van Luik, Christian De Valkeneer, heeft samen met de procureur-generaal van Bergen, Ignacio de la Serna, tijdens een persconferentie meer inlichtingen gegeven over de “nieuwe, interessante voorwerpen” die onlangs werden overgemaakt aan de speurders die het onderzoek naar de Bende van Nijvel voeren.

101 reacties

 • Wim Delvoye

  4 jaar geleden
  Men moet zoeken naar de grote vissen nu. Wie heeft er in de jaren 80 de Golfs besteld voor de Rijkswacht? Wanneer zijn die besteld? Wie heeft er dat beslist? Wie zat er toen op Staatsveiligheid? Volgens mij moet je eerst bovenaan zoeken en pas daarna een verband leggen met wat er onderaan is gebeurd.
 • simone janssen

  4 jaar geleden
  Ik heb die man bezig gehoord op TERZAKE. Niet voor niets dat dat onderzoek zo lang duurt. Van hetgeen hij gezegd heeft moest hij telkens voor één element 5 zinnen gebruiken. Mevr. Beck was wel heel braaf om hem niet te willen onderbreken, maar dat zal haar veel zenuwen gekost hebben. Die mensen geloven alleen in zichzelf en hechten geen belang aan hetgeen hen medegedeeld wordt.
 • Neeck du Marais

  4 jaar geleden
  Aan deze enkele simpele zielen: de VTM fragmenten werden in Wallonië uitgezonden door RTL-TVI. Jongens: informeer jullie eens aub ipv domme dingen te vertellen.
 • Peter Straetemans

  4 jaar geleden
  Om meer kijkers te krijgen is dit opgezet spel in een regie van sensatiezoekend VTM.
 • Conny Van den Bosch

  4 jaar geleden
  Spijtig dan enkel Pinocchio een lange neus krijgt, 't journaal bekijken zou anders heel leuk worden met al die leugenaars.