CEO van miDiagnostics Katleen Verleysen.
Volledig scherm
CEO van miDiagnostics Katleen Verleysen. © BELGA

Nieuwe ultrasnelle PCR-testen worden uitgetest op Brussels Airport

Passagiers van Brussels Airport kunnen zich vanaf vandaag op het coronavirus laten testen met een ultrasnelle PCR-test. Die geeft een resultaat binnen de vijftien minuten en is even betrouwbaar als de gebruikelijke PCR-testen.

 1. Drie kopstukken van grote drugsbende in Antwerpen opgepakt, aansturing gebeurde vermoedelijk vanuit Dubai
  Play
  Antwerpen

  Drie kopstukken van grote drugsbende in Antwerpen opgepakt, aansturing gebeurde vermoede­lijk vanuit Dubai

  De politie en het parket hebben, in het kader van het onderzoek naar Sky ECC, op 9 augustus 21 huiszoekingen gedaan in de provincie Antwerpen. Daarbij zijn drie personen tussen 32 en 39 jaar opgepakt. Het gaat om kopstukken in het Antwerpse drugsmilieu. Er werd ook ruim 900.000 euro cash in beslag genomen. Het gerecht heeft vermoedens dat de hele bende wordt aangestuurd vanuit Dubai.
 2. Enorme schade na uitslaande brand in appartement aan Hasseltse Kanaalkom: bewoonster huurde pand nog maar sinds deze week
  Hasselt

  Enorme schade na uitslaande brand in apparte­ment aan Hasseltse Kanaalkom: bewoonster huurde pand nog maar sinds deze week

  Aan de Hasseltse Kanaalkom in de Oeverstraat heeft een zware brand gewoed op de zevende verdieping van een appartementsgebouw. Rond 11.30 uur kwam de melding binnen bij de hulpdiensten. De schade is enorm. “Een uitslaande brand op zo'n hoge verdieping van een appartement hebben we in deze omgeving nog niet vaak gezien", aldus de Hulpverleningszone Zuid-West Limburg.