REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Nieuwe studie: virus circuleert harder op werkvloer dan in de algemene samenleving, scholen blijven belangrijke plaats van besmetting

Het coronavirus circuleert harder op de werkvloer dan in de samenleving in het algemeen. Dat blijkt uit een nieuw rapport van de KULeuven en Idewe, een externe dienst voor preventie en bescherming op het werk, waarover L'Echo dinsdag bericht. De onderzoekers baseerden zich voor hun conclusies op gegevens van de RSZ en de centra voor contact tracing. De scholen blijven voorlopig wel nog altijd gelden als een van de belangrijkste plaatsen waar het virus circuleert.

  1. Fransman (23) die vrouw (55) opzettelijk op metrosporen in Brussel duwde, aangehouden voor poging doodslag
    Play

    Fransman (23) die vrouw (55) opzette­lijk op metrospo­ren in Brussel duwde, aangehou­den voor poging doodslag

    De 23-jarige Fransman die vrijdagavond een vrouw (55) opzettelijk op de metrosporen duwde in het Brusselse metrostation Rogier, net op het moment dat een toestel het station binnenreed, is door de onderzoeksrechter verhoord en onder aanhoudingsbevel geplaatst voor poging doodslag. Dat meldt het parket van Brussel. Gelukkig kon de bestuurder nog net op tijd aan de noodrem trekken en een dodelijk ongeval voorkomen.