Hilde Vanacker en Jean-Claude Lacôte.
Volledig scherm
PREMIUM
Hilde Vanacker en Jean-Claude Lacôte. © Photo News

Nieuwe reeks. Het duivelskoppel: 844.000 euro verbrast in zes dagen en ze namen zelfs voor een taartje hun privéjet

Als dochter van een bescheiden boekhouder nam Hilde Van Acker (57) - zelf afgestudeerd als landmeter - haar Ferrari om te gaan shoppen of een privéjet om een taartje te gaan kopen. Allemaal op kosten van Jean-Claude Lacote (54) - oplichter van beroep. Toch moest ze van die posterboy niet veel meer weten, zei Van Acker tijdens een ondervraging twintig jaar geleden. Ze vergat er wel bij te vertellen dat ze net in Florida met Lacote was getrouwd.

16 reacties

 • Patricia de Vos

  2 maanden geleden
  Dit wil ik volgen!!
 • marc werbrouck

  2 maanden geleden
  Niets beter dan beweren dat alles verteerd is. Liefst met grote getallen werken. Intussen nog veel geld in portefeuille hebben. Klaar is kees. Iedereen opgelucht.
 • johan lanoot

  2 maanden geleden
  Ze hadden met al dat geld dat ze op korte termijn verbrast hebben een medische behandeling kunnen betalen. Nu doen ze dit op onze kosten.
 • Bernard Vermoere

  2 maanden geleden
  De jaren dat ze eigenlijk gevlucht moesten ze eigenlijk in de gevangenis doorgebracht hebben.Een zware straf voor dergelijk meedogenloze daders is de enige juiste uitspraak, maar hier weet je nooit met onze rechtertjes en advocaten.
 • Peter van Nieuwpoort

  2 maanden geleden
  Vertraag hun rechtzaak ook maar eens 23 jaar dan, zijn we van beide problemen af! Iedereen heeft recht op...maar zij hebben het eigenhandig verprutst. Zij zijn zelf gevlucht, om na hun eerste veroordeling nog in luxe verder te leven. Dan ben je toch niet zo onschuldig, denk ik. Madam wordt ziek in haar bananerepubliek en zoekt dan ineens hier hulp. En wie betaalt dit weer allemaal? Juist de belastingbetaler.
 1. Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschuiven
  Play

  Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschui­ven

 2. Man is populair op TikTok door dit bizarre trucje
  Play

  Man is populair op TikTok door dit bizarre trucje