Jeff Hoeyberghs is een van de ondertekenaars van een nieuwe open brief.
Volledig scherm
Jeff Hoeyberghs is een van de ondertekenaars van een nieuwe open brief. © Joel Hoylaerts/Photonews

Nieuwe open brief van meer dan 300 artsen: “Geen medische grond die dit beleid nog rechtvaardigt”

In een nieuwe open brief aan de Belgische beleidsmakers stellen 324 artsen en 1.164 gezondheidswerkers dat de huidige coronamaatregelen in ons land “buitenproportioneel zijn en meer schade aanrichten dan dat zij goed doen”. De ondertekenaars eisen het onmiddellijk stopzetten van alle maatregelen. “Er is geen medische grond meer die dit beleid nog rechtvaardigt”, klinkt het. En nog: “Door de huidige maatregelen worden wij gedwongen tegen de eed van Hippocrates in te handelen.” Bij de ondertekenaars is ook plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs. Dit is de lange brief.

35 reacties

 • Ben Van Loon

  3 weken geleden
  Eindelijk! Bedankt om het voor de burgers op te nemen.
 • Jeff Cuypers

  2 maanden geleden
  Geweldig en erg duidelijk! Bedankt
 • Peggy Geudens

  2 maanden geleden
  Dankjewel voor het publiceren!
 • Ollander

  1 jaar geleden
  De werking van een griepvaccin is nooit met een dubbelblinde studie aangetoond. De wetenschappers en politici die vaccins propageren zeggen dat HCQ/zink etc nooit bewezen is omdat er geen dubbelblinde studie is uitgevoerd..interessant..
 • Yves De Strooper

  1 jaar geleden
  Zij die momenteel aan het ‘roer’ zitten van deze uit de voegen barstende dictatuur, zouden deze open brief eens aandachtig -van A tot Z- moeten ‘begrijpend lezen’, en het volk van een correcte en gedetailleerde verklaring dienen, in plaats van ons met behulp van angst- en machtsbeleid te verplichten om mee te draaien op een mensonwaardige manier die geen steek houdt. Ik stel mij inderdaad al maanden vragen bij vele punten die in deze brief aan bod komen. Ik meen niet de enige te zijn...