Georges-Louis Bouchez.
Volledig scherm
Georges-Louis Bouchez. © BELGAIMAGE

Nieuwe MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez “wil met N-VA praten over sociaal-economische thema's”

Georges-Louis Bouchez heeft zoals verwacht de voorzittersverkiezingen bij de MR gewonnen. Bouchez haalde 61,9 procent van de stemmen, zijn tegenkandidaat Denis Ducarme 38,1 procent. Bouchez volgt Charles Michel op aan het hoofd van de Franstalige liberalen.

8 reacties

 • vanaeken jokke

  1 jaar geleden
  Kunnen ze als goede vrienden onder mekaar bedisselen.Hoe ze de gelukzoekers kunnen ontraden om uit Vlaanderen weg te blijven.Zodat ze de jaarlijkse kost van 2 miljard kunnen investeren in invaliden zieken gepensioneerden ouderen en werkende mensen.
 • Tom Faes

  1 jaar geleden
  Jokke, elf miljard begrotingstekort met de voorbije nva regering .Topprioriteit zei De Wever voor aanvang. Elf miljard euro, wie maakt de staatskas leeg beste vriend ?Een klein beetje eerlijk wezen . U blijft het licht van de zon ontkennen, blijkbaar weet u niet beter of is het onwil en dat treurig .
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Het wordt een dubbel verraad. De communautaire eisen van de N-VA worden de pasmunt voor het niet doorvoeren van sociale correcties op het verarmingsproces van de Zweedse coalitie. De kiezer heeft gekozen voor die sociale correcties en sommigen hebben ook gekozen voor meer onafhankelijk Vlaanderen. Geen van beide dus. En meer van hetzelfde dat we weg gestemd hebben.
 • Eric Grosemans

  1 jaar geleden
  Kunnen ze als goede vrienden onder mekaar bedisselen hoe ze de arbeiders, zieken en gepensioneerden, nog meer kunnen pluimen ten gunste van het groot kapitaal.
 • vanaeken jokke

  1 jaar geleden
  Een geluk dat het een goede vriend is van Francken.Moest het een vriend zijn van Johan Van De Lanotte,waren ze nu al aan't bespreken hoe ze de staatskas zouden kunnen leegroven.
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den