Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) nuanceerde de nieuwe maatregel afgelopen zaterdag: "Er mogen geen feestjes plaatsvinden in vakantiewoningen.”
Volledig scherm
Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) nuanceerde de nieuwe maatregel afgelopen zaterdag: "Er mogen geen feestjes plaatsvinden in vakantiewoningen.” © BELGA

Nieuwe maatregelen zorgen voor verwarring bij grote vakantiewoningen

De uitbaters van grote vakantiewoningen in Vlaanderen zijn verward en ontstemd na de communicatie van Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) afgelopen weekend rond het ontvangen van grote(re) gezelschappen. Ze zien het aantal annulaties dan ook oplopen, klinkt het dinsdag bij Logeren in Vlaanderen.

  1. Vermassen: “We hebben gevraagd dat lichaam van Dean snel naar ons land overgebracht wordt”

    Vermassen: “We hebben gevraagd dat lichaam van Dean snel naar ons land overge­bracht wordt”

    Jef Vermassen, die de moeder van de vermoorde Dean (4) bijstaat, reageert opgelucht op de beslissing dat het Belgische gerecht de vervolging van verdachte Dave De Kock overneemt. “Ik ben zeer tevreden dat hij in België berecht wordt, ook voor mijn cliënte. We hebben gevraagd dat het lichaam van haar zoon snel overgebracht wordt naar België”, klinkt het. De Kock verschijnt donderdagmiddag voor de officier van justitie in Amsterdam.