Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nieuwe betaalkaart BNP Paribas Fortis zorgt voor problemen bij klanten

Zowat 4 miljoen klanten van BNP Paribas Fortis krijgen tegen het einde van het jaar een nieuwe bankkaart. De bank stapt voor haar debetkaart over van Maestro naar Visa, maar die overschakeling loopt niet overal vlekkeloos. Dat bericht Het Belang van Limburg maandag en wordt aan Belga bevestigd door BNP Paribas Fortis-woordvoerster Hilde Junius. 

73 reacties

 • Eddy Verbeek

  2 maanden geleden
  inderdaad kaart werkt niet bij benzine stations en in de winkels waar ik kom dit vind ik niet kunnen .het is niet aan mij om te zeggen dat ze hun betaalautomaat moeten updaten.
 • William Van Oosterwijck

  2 maanden geleden
  Voor je wat op de markt gooit zorg eerst dat het naar behoren werkt. En waarom veranderen ze dat waarschijnlijk eigen belang. Iets dat goed is moeten ze niet veranderen. Dat is weer geen reclame voor fortis. ik ben niet meer tevreden van die bank.
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Heb nog nooit iets moeten betalen voor afhalen aan een automaat, Pascal Schoenaers. Niet bij deze van BNP zelf en niet voor afhalen bij een andere bank. Maar hun maandelijkse kost ligt wel bij de hoogste.
 • Dirk BERX

  2 maanden geleden
  @Rudy Claes, en hoe ga jij aan cash geld geraken, als je niet in de buurt bent van je matras ?
 • Ludo Hermans

  2 maanden geleden
  Straks moeten we ze weer redden!
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.