Rudi Vervoort
Volledig scherm
Rudi Vervoort © Photo News

Nieuwe affaire in Brussel: topman Brinfin krijgt 300.000 euro zonder aanbesteding

BinnenlandNa de controverse over de Brusselse stads-vzw Gial rijzen nu vragen over een vergoeding bij het Brusselse Brinfin. Dat schrijven L'Echo en De Tijd vandaag. 

205 reacties

 • Marc Camp

  4 jaar geleden
  Was het niet de NVA die de zeer hoge lonen van politiekers en de cumuls van hun leden verdedigde? Dat zij dit normaal vonden omdat deze mensen in de prive ook zoveel zou verdienen? Ook dat wordt met belastingsgeld betaald maar niemand die daar over durft te spreken. SCHANDE!
 • luc vanderlinden

  4 jaar geleden
  De PS, dat waren zij toch die het schandalig vonden dat de CEO's van Proximus, NMBS, De Post meer dan 300.000 euro per jaar zouden verdienen. Van geloofwaardigheid gesproken.
 • ludovicus beckers

  4 jaar geleden
  Men kan hier zo maar geen andere mensen aan de top plaatsen . Die weten gewoon niet waar te beginnen. Onze huidige politiekers worden van jongs af zo gevomd en gekneed om doortrapte oplichters en leugenaars te worden. Die geloven oprecht hun eigen leugens.
 • Ivo Verherstraeten

  4 jaar geleden
  Al jaren lang klaagt het Vlaams Belang de wantoestanden van Brussel aan , maar men wilde nooit luisteren.
 • Carl Op de Beeck

  4 jaar geleden
  Nogal hypocriet van sommige politieke tegenstrevers. Want er zitten er daar veel die overheidstaken willen versluizen naar de privé, de arbeidsbescherming willen uithollen en schijnzelfstandigheid overal mogelijk maken (Deliveroo, Uber, enz.)
 1. Meer dan 5.000 bezwaren tegen stikstofakkoord: “Maar minder doen gaat het probleem niet oplossen”
  Play

  Meer dan 5.000 bezwaren tegen stikstofak­koord: “Maar minder doen gaat het probleem niet oplossen”

  “De Limburgse trots", noemde N-VA-voorzitter Bart De Wever Zuhal Demir zaterdag op het zomerfeest van de partij. Toch kampt de Vlaamse minister van Omgeving met heel wat tegenkanting op het stikstofdossier. Inmiddels werden bij de lokale besturen meer dan 5.000 bezwaren ingediend tegen het stikstofakkoord van de Vlaamse regering. “Maar zeggen dat we minder gaan doen, dat zal het stikstofprobleem niet oplossen”, klinkt het in de studio van VTM Nieuws.