Margo Talemans, Tim Joiris en Elke Froyen.
Volledig scherm
PREMIUM
Margo Talemans, Tim Joiris en Elke Froyen. © David Legreve / Wannes Nimmegeers / Mine Dalemans

Niet iedereen even gelukkig met invoering coronapas: “Het is al druk genoeg en die stress moet ik er niet bij hebben”

Het Overlegcomité heeft dinsdagavond beslist dat klanten van cafés en restaurants voortaan hun Covid Safe Ticket zullen moeten tonen. Het horecapersoneel zelf moet opnieuw een mondmasker dragen. Ook in de winkels komt er weer een mondmaskerplicht. Niet alle zelfstandigen zijn enthousiast over de nieuwe maatregelen. “Maar dit is wel duidelijk. Duidelijkheid hebben we de laatste tijd zo hard gemist.”

65 reacties

 • van roy jozef

  3 maanden geleden
  Op café of restaurant gaan is niet van moeten. Als ge niet akkoord zijt of het allemaal te veel is voor de veiligheid van de consument, wel blijf er dan weg of sluit dan de boel en ga een job doen in de privé. Knelpunten beroepen genoeg.
 • ronny cuypers

  3 maanden geleden
  Ik begrijp echt niet dat het controleren van het cst stress kan teweeg brengen. Het is sneller gebeurd dan het opnemen van de drankenbestelling.
 • Houzet Xavier

  3 maanden geleden
  Een beetje realiteitszin zou goed zijn. In veel landen verloopt dit heel vlot. (zelf ondervonden)
 • Louis Bellings

  3 maanden geleden
  Wie kan in een dampende keuken een ganse avond werken met een mondmasker?! Theorie en praktijk verschillen bovendien grondig.FVdB beslist maar controleert niks. Kom bv pas terug uit Spanje...nergens op café een savepaspoort tegengekomen.
 • Theo Van Hoof

  3 maanden geleden
  Een pizza zaak waar geen corona attest wordt gevraagd, daar ga ik niet binnen.