Margo Talemans, Tim Joiris en Elke Froyen.
Volledig scherm
PREMIUM
Margo Talemans, Tim Joiris en Elke Froyen. © David Legreve / Wannes Nimmegeers / Mine Dalemans

Niet iedereen even gelukkig met invoering coronapas: “Het is al druk genoeg en die stress moet ik er niet bij hebben”

Het Overlegcomité heeft dinsdagavond beslist dat klanten van cafés en restaurants voortaan hun Covid Safe Ticket zullen moeten tonen. Het horecapersoneel zelf moet opnieuw een mondmasker dragen. Ook in de winkels komt er weer een mondmaskerplicht. Niet alle zelfstandigen zijn enthousiast over de nieuwe maatregelen. “Maar dit is wel duidelijk. Duidelijkheid hebben we de laatste tijd zo hard gemist.”

65 reacties

 • van roy jozef

  1 jaar geleden
  Op café of restaurant gaan is niet van moeten. Als ge niet akkoord zijt of het allemaal te veel is voor de veiligheid van de consument, wel blijf er dan weg of sluit dan de boel en ga een job doen in de privé. Knelpunten beroepen genoeg.
 • ronny cuypers

  1 jaar geleden
  Ik begrijp echt niet dat het controleren van het cst stress kan teweeg brengen. Het is sneller gebeurd dan het opnemen van de drankenbestelling.
 • xavier Houzet

  1 jaar geleden
  Een beetje realiteitszin zou goed zijn. In veel landen verloopt dit heel vlot. (zelf ondervonden)
 • Louis Bellings

  1 jaar geleden
  Wie kan in een dampende keuken een ganse avond werken met een mondmasker?! Theorie en praktijk verschillen bovendien grondig.FVdB beslist maar controleert niks. Kom bv pas terug uit Spanje...nergens op café een savepaspoort tegengekomen.
 • Theo Van Hoof

  1 jaar geleden
  Een pizza zaak waar geen corona attest wordt gevraagd, daar ga ik niet binnen.
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.