Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Niet alle labo's verzenden testresultaten binnen 24 uur: 18.000 Belgen nodeloos lang in quarantaine

Zo'n 18.000 Belgen hebben de voorbije twee weken langer dan 24 uur moeten wachten op het resultaat van hun Covid-test. Omdat ze verplicht in quarantaine moesten blijven, misten ze bij een negatief resultaat werk- of schooldagen zonder dat dat nodig was geweest.

11 reacties

 • Van Boudewijn

  1 jaar geleden
  Waar is de vriendelijk naar toe en begrip van dé mensen. Als een corona test is afgenomen wees geduldig aub. Die mensen doen hun best. Hoe is het mogelijk staan te schelden als beesten. Wees tevreden dat er mensen zijn die de testen willen onderzoeken.
 • Natalie Vanhoof

  1 jaar geleden
  Vrijdagnamiddag getest en pas maandagnamiddag resultaat. Dat zijn 3 dagen en geen 24u.
 • Dirk De Buyst

  1 jaar geleden
  De politieke elite werd ‘s morgens getest en ‘s namiddags waren de resultaten bekend. Mijn dochter, zorgkundige in een wzc, heeft 24u kunnen wachten. “Als je geen telefoontje krijgt, is alles in orde.”
 • Andrea Bähr

  1 jaar geleden
  Het ergste vind ik die verplichte test voor het werk, als je van het buitenland komt. Zonder symptomen is een oranje of rode zone buitenland blijkbaar erger dan code oranje aan onze kust of gaan werken in code rood in Antwerpen. Waar is de logica. Nooit gedacht, dat ik ooit zou moeten vragen, om te mogen werken.
 • Veerle Versmissen

  1 jaar geleden
  Hardwerkende mensen moet lang wachten maar de politiekers laten zich s morgens testen en hebben in de namiddag al het resultaat. Vorige week was dit toch in het nieuws met de test van dhr Lachaert. hij werd s morgens getest en in de namiddag wist hij dat hij positief getest had.