Volledig scherm
© EPA

Niemand wint recordjackpot EuroMillions, dinsdag opnieuw 200 miljoen euro te winnen

Vrijdagavond was er een recordjackpot van maar liefst 200.000.000 euro te winnen bij EuroMillions, maar geen enkele deelnemer kruiste alle juiste nummers (14, 20, 27, 34, 38) en sterren (1, 11) aan. Dat wil zeggen dat er bij de volgende trekking, op dinsdag 8 december, opnieuw 200 miljoen euro in de pot zit. 

3 reacties

 • Patrick Moorthamer

  2 maanden geleden
  Dat blijft 200 miljoen euro er is massaal op gespeeld het zou meer dan logisch zijn dat de pot flink de hoogte ingaat!
 • Johan Lambrechts

  2 maanden geleden
  Dit is de reinste oplichting, ze bepalen zelf wanneer er een pot uitgaat of niet. Ze bepalen de trekking met magnetische balletjes. Ze bekijken welke combinatie niet gespeeld is en voegen dan bij de trekking deze magnetisch balletjes toe. Het is puur bedrog om grote winsten te maken.
 • Jones Torreira

  2 maanden geleden
  Heb al 738 duizend gewonnen in 2017 en doe sindsdien elke week 2x mee. Maar sinds 2017 enkel nog maar kleine winsten gehad
 1. Alles over de EuroMillions-jackpot van 200 miljoen: Nationale Loterij geeft tip om meer kans te maken om alléén de jackpot te winnen
  PREMIUM

  Alles over de EuroMilli­ons-jack­pot van 200 miljoen: Nationale Loterij geeft tip om meer kans te maken om alléén de jackpot te winnen

  Ook zin om ‘schandalig rijk’ te worden? Vrijdag valt er met EuroMillions een ongeziene recordjackpot van liefst 200 miljoen euro te winnen. Maar vooraleer u begint te dromen: hoe groot is de winstkans? Kan je die vergroten? En speelt u best via een groepspot of individueel? De Nationale Loterij geeft alvast een tip om de kans te vergroten om alléén met de jackpot aan de haal te gaan. Alle EuroMillions-vragen beantwoord.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 3. Hoe verging het die andere EuroMillions-winnaars? Niet altijd even geweldig
  PREMIUM

  Hoe verging het die andere EuroMilli­ons-win­naars? Niet altijd even geweldig

  Morgen valt er met EuroMillions maar liefst 200 miljoen euro te winnen: een ongeziene recordjackpot. Ook zin om ‘schandalig rijk’ te worden? De Nationale Loterij geeft alvast een tip om meer kans te maken om alléén de jackpot te winnen. Maar bezint eer ge begint. De grote pot winnen, betekent niet automatisch dat al jouw zorgen meteen van de baan zijn. Echtscheidingen, kinderen die naar de rechter stappen om hun deel van de koek op te eisen en zelfs ‘onechtelijke’ kinderen die plots vanuit het niets opduiken. Deze euromiljonairs kregen de keerzijde van de medaille te zien.
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel