Meisjes met een corona-app op hun telefoon.
Volledig scherm
PREMIUM
Meisjes met een corona-app op hun telefoon. © Photonews

“Niemand rond de regeringstafel durfde het te hebben over contact tracing, de belangrijkste verdedigingslijn tegen een tweede golf die zo broos bleek als een meringue”

De schamele toerist die dezer dagen door Brussel waart, zag vrijdag rook opstijgen vanuit het huis van de Vlaamse regering. Eventjes opperde iemand dat dit de politieke carrière van Wouter Beke was die in rook opging, maar het bleek de witte rook die de aanstelling van drie nieuwe provinciegouverneurs aankondigde. 

6 reacties

 • Jef Van De Plas

  6 maanden geleden
  altijd dat gezeik over die privaacy terwijl al onze gegevens wijd en zijd verspreid zijn in cokkies van duizenden websites. vergeet die privacy, of is het een uitvlucht voor de onbekwaamheid geworden.
 • Richard Naegels

  6 maanden geleden
  Niemand,niemand,niemand,er zijn reisorganisaties die reclame maken met gratis terugreis bij besmetting,de NOODREGERING kijkt en incasseert .....Belgie op zijn best......
 • willem merken

  6 maanden geleden
  Binnen 3 dagen is corona voorbij, dan zijn de mini-sterren met vakantie en moeten er geen maatregelen genomen worden.
 • patrick feyen

  6 maanden geleden
  natuurlijk niet, het werkt van geen kanten en kost handen vol geld!
 • Carin Desmet

  6 maanden geleden
  Contact tracing moest van begin maart zijn gestart. Via huisarts die het doorgaf naar tracing. Via huisarts gaan mensen vlugger vertellen. België is zo ontwikkelingsland ongelooflijk. Onbekwame regeringen. Mondmaskers verplichten overal ook buiten. Terrassen groter afstand. Supermarkten moeten terug beperken aantal binnen. Toch simpel. Enige wat ze kennen belastingen, boetes, en zakken vullen.
 1. Ouders reageren aangeslagen na ongeval waarbij 16-jarige om het leven kwam: “Jongens hebben ‘s nachts sleutel gepakt en zijn weggereden”
  Play
  Bertem

  Ouders reageren aangesla­gen na ongeval waarbij 16-jarige om het leven kwam: “Jongens hebben ‘s nachts sleutel gepakt en zijn weggereden”

  Het is nog steeds onduidelijk wie er aan het stuur zat tijdens het dodelijk ongeval in Bertem zondagochtend waarbij T.S (16) om het leven kwam. Twee minderjarige jongens overleefden de zware crash. De 16-jarige jongen uit Herentals is zwaargewond en kon nog niet verhoord worden. De 17-jarige A.M uit Leefdaal is terug thuis, maar herinnert zich niets van het ongeval.
 1. Gevecht tussen tijgerzussen levert spectaculaire beelden op
  Play

  Gevecht tussen tijgerzus­sen levert spectacu­lai­re beelden op

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen